Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Koken en apparatuur

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100
  • > € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

Verwachte titels

Cooking chef - Mustafa El Ouafi - ISBN: 9789081869386

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Slowcooker - Catherine Atkinson; Martha Cazemier - ISBN: 9789048311712
book
Order now

Slowcooker

meer dan 150 verrukkelijke eenpansgerechten

Catherine Atkinson; Martha Cazemier

(Nederlands, Gebonden, 31-05-2017)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Koken en apparatuur
Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker (crockpot) die u het water in de mond doen lopen. De uitgebreide inleiding vertelt u alles over de technieken die u nodig heeft om in de slowcooker te koken. Lees verder
2
Het nieuwe koken, nooit meer op dieet - Rita Aalderink - ISBN: 9789087595302
book
Order now

Het nieuwe koken, nooit meer op dieet

voor iedereen die in een combimagnetron wil koken, bakken en braden

Rita Aalderink

(Nederlands, Paperback, 20-06-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 12,50
Genre: Koken en apparatuur
Waarom dit boek?Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant.Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een eenvoudig boekje te schrijven vo... Lees verder
3
Smakelijck zoet - Williene Klinck - ISBN: 9789082075021
book
Order now

Smakelijck zoet

e-nummervrij, suikervrij, tarwevrij : met ruim 100 recepten

Williene Klinck

(Nederlands, Gebonden, 18-11-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Koken en apparatuur
Deel 3 van Smakelijck: Smakelijck Zoet! Ook dol op Zoet!, maar benieuwd hoe je dit verantwoord kunt bakken? Dan is dit boek echt iets voor jou! In dit boek vind je ruim 100 recepten zonder E-nummers, geraffineerde suikers en tarwe. Bovendien staan er veel glutenvrije recepten in Smakelijck Zoet! Ee... Lees verder
4
Ontsappen en stoomkoken - Roos Van Hoof - ISBN: 9789082209709
book
Order now

Ontsappen en stoomkoken

zelf gepasteuriseerde sappen maken en dagelijks gezond koken met stoom

Roos Van Hoof

(Nederlands, Paperback, 26-06-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 16,95
Genre: Koken en apparatuur
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden. Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het sap wordt immers volledig gepasteurisee... Lees verder
5
Moleculair koken - Jozef Youssef - ISBN: 9789048309382
book
Order now

Moleculair koken

kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis

Jozef Youssef

(Nederlands, Gebonden, 28-01-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 25,00
Genre: Koken en apparatuur
20 moleculaire kooktechnieken voor thuis Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de h... Lees verder
6
Sous Vide - Thomas A. Vilgis; Hubertus Tzschirner - ISBN: 9789048309085
book
Order now

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Thomas A. Vilgis; Hubertus Tzschirner

(Nederlands, Gebonden, 03-05-2017)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 40,00
Genre: Koken en apparatuur
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage tem... Lees verder
7
Onder stoom - Glenn van Gerwen - ISBN: 9789081869324
book
Order now

Onder stoom

Glenn van Gerwen

(Nederlands, Gebonden, 23-11-2012)

Beschikbaar: Tijdelijk niet leverbaar
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Genre: Koken en apparatuur
Omdat stoom koken niet alleen gezond is maar ook vernieuwend. Of hoe iedere dag eenvoudige, snelle recepten maken voor een smakelijk resultaat. De combi-stoomoven heeft veel meer te bieden dan de klassieke stoompan en is goed voor jarenlang culinair genieten.Dit boek geeft je in... Lees verder
8
Jams, chutneys &amp; tafelzuur - Alison Bolus; Gloria Nicol - ISBN: 9789461430144
book
Order now

Jams, chutneys & tafelzuur

de kunst van het zelf maken

Alison Bolus; Gloria Nicol

(Nederlands, Gebonden, 13-05-2011)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 5,00
Genre: Koken en apparatuur
De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur plus de nodige informatie over inmaaktechnieken en gereedschap. Lees verder
9
Barbecue compleet - C. Ferguson - ISBN: 9789461430199
book
Order now

Barbecue compleet

salades, vis-en vleesschotels & cocktails

C. Ferguson

(Nederlands, Gebonden, 23-04-2011)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 5,00
Genre: Koken en apparatuur
Dit boek biedt recepten voor complete maaltijden. Van heerlijke soepen tot mini burgers, van geroosterde maiskolven tot kip, spiesjes en steak op de barbecue. Met ook heerlijke drankjes om het feest compleet te maken! Lees verder
10
OP ZOEK NAAR DE PERFECTIE 2 - H. Blumenthal - ISBN: 9789073191563
book

OP ZOEK NAAR DE PERFECTIE 2

nieuw leven voor klassieke gerechten

H. Blumenthal

(Nederlands, Gebonden, 24-10-2008)

Beschikbaar: Niet meer in voorraad
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Genre: Koken en apparatuur
Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommigen bizarre creaties. In dit kookboekgeeft Heston Blumenthal zijn fascinerende, originele en inspirerende kijk op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed. Lees verder
11
Complete keuken 1000 recepten - S. Mercier - ISBN: 9789036620147
book
Order now

Complete keuken 1000 recepten

S. Mercier

(Nederlands, Gebonden, 02-11-2007)

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
Prijs: € 14,95
Genre: Koken en apparatuur
De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De foto¿s zijn getrouwe weergaven ervan.... Lees verder