Verwachte titels
Nieuwste titels
1

Het nieuwe koken, nooit meer op dieet
voor iedereen die in een combimagnetron wil koken, bakken en braden
(Nederlands, Paperback, 20-06-2015)
Beschikbaar: | Printing on demand |
---|---|
Prijs: | € 12,50 (onder voorbehoud) |
Genre: | Koken en apparatuur |
Waarom dit boek?Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant.Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een eenvoudig boekje te schrijven vo... Lees verder
2

Ontsappen en stoomkoken
zelf gepasteuriseerde sappen maken en dagelijks gezond koken met stoom
(Nederlands, Paperback, 26-06-2014)
Levertijd: | morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 16,95 |
Genre: | Koken en apparatuur |
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden.
Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het sap wordt immers volledig gepasteurisee... Lees verder
3

Moleculair koken
kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis
(Nederlands, Gebonden, 29-01-2014)
Levertijd: | 3 tot 4 werkdagen |
---|---|
Prijs: | € 25,00 |
Genre: | Koken en apparatuur |
20 moleculaire kooktechnieken voor thuis
Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de h... Lees verder
4

Sous Vide
het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur
(Nederlands, Gebonden, 06-03-2019)
Levertijd: | morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 42,50 |
Genre: | Koken en apparatuur |
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage tem... Lees verder
5
Onder stoom
(Nederlands, Gebonden, 23-11-2012)
Beschikbaar: | Niet meer in voorraad |
---|---|
Prijs: | € 20,00 (onder voorbehoud) |
Genre: | Koken en apparatuur |
Omdat stoom koken niet alleen gezond is maar ook vernieuwend. Of hoe iedere dag eenvoudige, snelle recepten maken voor een smakelijk resultaat. De combi-stoomoven heeft veel meer te bieden dan de klassieke stoompan en is goed voor jarenlang culinair genieten.Dit boek geeft je in... Lees verder
6

Jams, chutneys & tafelzuur
de kunst van het zelf maken
(Nederlands, Gebonden, 13-05-2011)
Levertijd: | 3 tot 4 werkdagen |
---|---|
Prijs: | € 6,00 |
Genre: | Koken en apparatuur |
De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur plus de nodige informatie over inmaaktechnieken en gereedschap. Lees verder
7
Barbecue compleet
salades, vis-en vleesschotels & cocktails
(Nederlands, Gebonden, 28-09-2019)
Beschikbaar: | Niet meer in voorraad |
---|---|
Prijs: | € 6,00 (onder voorbehoud) |
Genre: | Koken en apparatuur |
Dit boek biedt recepten voor complete maaltijden. Van heerlijke soepen tot mini burgers, van geroosterde maiskolven tot kip, spiesjes en steak op de barbecue. Met ook heerlijke drankjes om het feest compleet te maken! Lees verder
8
OP ZOEK NAAR DE PERFECTIE 2
nieuw leven voor klassieke gerechten
(Nederlands, Gebonden, 24-10-2008)
Beschikbaar: | Niet meer in voorraad |
---|---|
Prijs: | € 19,95 (onder voorbehoud) |
Genre: | Koken en apparatuur |
Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommigen bizarre creaties. In dit kookboekgeeft Heston Blumenthal zijn fascinerende, originele en inspirerende kijk op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed. Lees verder
9

Complete keuken 1000 recepten
(Nederlands, Gebonden, 02-11-2007)
Levertijd: | 3 tot 4 werkdagen |
---|---|
Prijs: | € 14,95 |
Genre: | Koken en apparatuur |
De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De foto¿s zijn getrouwe weergaven ervan.... Lees verder