Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

American Regional Cuisine

The International Culinary Schools at The Art Institutes

American Regional Cuisine - Nenes, Michael F.; The International Culinary Schools At The Art Institutes - ISBN: 9781118523964
Prijs: € 107,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Koken en apparatuur
Boekenliefde.nl:
American Regional Cuisine op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

American Regional Cuisine, Third Edition Combines History, Anthropology, And Cuisine Into A Clear And Comprehensive Resource For The American Regional Course. Its Menu-driven Approach Makes This Book Unique In The Marketplace, Providing Unparalleled Value To Culinary-arts Students.

Details

Titel: American Regional Cuisine
auteur: Nenes, Michael F.; The International Culinary Schools At The Art Institutes
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Druk: 1
Aantal pagina's: 496
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
NUR: Koken en apparatuur
Afmetingen: 289 x 226 x 25
Gewicht: 1388 gr
ISBN/ISBN13: 9781118523964
Intern nummer: 24133918

Inhoudsopgave

Introduction v

Acknowledgments viii

The Cuisine of New England 2

The Cuisine of the Mid–Atlantic 44

The Cuisine of the South 86

Floribbean Cuisine 132

Louisiana s Cajun and Creole Cuisines 172

The Cuisine of the Central Plains 214

Texas and Tex–Mex Cuisine 252

The Cuisine of the Southwest and the Rocky Mountain Region 304

The Cuisine of California 348

The Cuisine of the Pacific Northwest 386

The Cuisine of Hawaii 430

Basic Culinary Vocabulary 469

Sustainability Key Terms 474

References 481

Index 482

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.