Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het voedselzandloperkookboek

Het voedselzandloperkookboek - Pauline Weuring; Kris Verburgh - ISBN: 9789035141070
Prijs: € 19,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (29-10-2015)
Genre: Algemeen
Boekenliefde.nl:
Het voedselzandloperkookboek op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek

Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.

Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.
Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline's Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair.

Over De voedselzandloper:
'Een oneindige bron van medische voedselfeiten.'
vrij nederland

'Een doorwrocht boek. [...] duidelijk en aanstekelijk geschreven.'
nederlands dagblad

'Zeer vermakelijk geschreven en voorzien van informatieve grafieken uit onderzoek.'
medisch contact

Details

Titel: Het voedselzandloperkookboek
auteur: Pauline Weuring; Kris Verburgh
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum: 29-10-2015
NUR: Algemeen
Gewicht: 555 gr
ISBN/ISBN13: 9789035141070
Intern nummer: 24839845

Extra informatie

Het voedselzandloperkookboek

Recensie

Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking! Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen. Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline's Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair. Over De voedselzandloper: 'Een oneindige bron van medische voedselfeiten.' vrij nederland 'Een doorwrocht boek. [...] duidelijk en aanstekelijk geschreven.' nederlands dagblad 'Zeer vermakelijk geschreven en voorzien van informatieve grafieken uit onderzoek.' medisch contact

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen