Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Over rot

het handboek over fermenteren

Over rot - Jacques Hermus; Jessica Lek; Valentijn Dirks; Meneer Wateetons - ISBN: 9789461431226
Prijs: € 30,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet leverbaar.
Bindwijze: Boek, Gebonden (03-12-2015)
Genre: Inmaken & conserveren
Boekenliefde.nl:
Over rot op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

ALLES IS FERMENTEREN

Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Details

Titel: Over rot
auteur: Jacques Hermus; Jessica Lek; Valentijn Dirks; Meneer Wateetons
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 03-12-2015
NUR: Inmaken & conserveren
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 1125 gr
ISBN/ISBN13: 9789461431226
Intern nummer: 29937335

Extra informatie

Over rot

Recensie

Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.