Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Inmaken & conserveren

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Over rot - Jacques Hermus; Jessica Lek; Valentijn Dirks; Meneer Wateetons - ISBN: 9789461431226
book
Order now

Over rot

het handboek over fermenteren

Jacques Hermus; Jessica Lek; Valentijn Dirks; Meneer Wateetons

(Nederlands, Gebonden, 03-12-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 29,95
Genre: Inmaken & conserveren
ALLES IS FERMENTERENZonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.Meneer Wateetons neemt j... Lees verder
2
Fruit en groenten inmaken - Cecilia Lundin; Ulla Karlstrom - ISBN: 9789044742992
book
Order now

Fruit en groenten inmaken

Cecilia Lundin; Ulla Karlstrom

(Nederlands, Gebonden, 25-04-2017)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 22,50
Genre: Inmaken & conserveren
Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groente bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de k... Lees verder
3
Verrot lekker - Christian Weij - ISBN: 9789461561787
book
Order now

Verrot lekker

zelf fermenteren eenvoudig, lekker en gezond

Christian Weij

(Nederlands, Paperback, 12-05-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 22,50
Genre: Inmaken & conserveren
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt.... Lees verder
4
Handboek inmaken &amp; bewaren - Erika Casparek-Turkkan; Petra Casparek - ISBN: 9789044740752
book
Order now

Handboek inmaken & bewaren

Erika Casparek-Turkkan; Petra Casparek

(Nederlands, Paperback, 25-06-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Inmaken & conserveren
De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfge... Lees verder
5
Rijke oogst - Alys Fowler - ISBN: 9789462500037
book
Order now

Rijke oogst

inmaken en bewaren uit eigen tuin

Alys Fowler

(Nederlands, Paperback, 12-06-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Inmaken & conserveren
Inmaken en bewaren uit eigen tuin Verse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening. In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en manieren om je groente en fruit te ... Lees verder
6
Uw tuinoogst inmaken en bewaren - Piers Warren - ISBN: 9789044740530
book
Order now

Uw tuinoogst inmaken en bewaren

geniet het hele jaar door van groenten en fruit uit eigen tuin

Piers Warren

(Nederlands, Paperback, 27-05-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,95
Genre: Inmaken & conserveren
Geniet het hele jaar door van groenten en fruit uit eigen tuin Wie een paar fruitbomen of bessenstruiken achter in de tuin heeft staan of een apart stukje grond gereserveerd heeft voor aardappelen, sla of prei, weet dat er niets heerlijker smaakt dan groente en fruit die u zelf hebt gekweekt. Een pr... Lees verder
7
500 Inmaakrecepten - Clippy Mckenna - ISBN: 9789048308514
book
Order now

500 Inmaakrecepten

heerlijke recepten voor het maken van o.a. jams, chutneys, marmelades en relishes

Clippy Mckenna

(Nederlands, Gebonden, 26-05-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Inmaken & conserveren
Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten. Daarnaast vormen jams en dergelijke leuke ... Lees verder
8
Madam Confituur - Katrien Hoebers - ISBN: 9789002252501
book
Order now

Madam Confituur

Katrien Hoebers

(Nederlands, Paperback, 08-07-2016)

Beschikbaar: Tijdelijk niet leverbaar
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Genre: Inmaken & conserveren
Confituur maken ouderwets? Dan heb je de blog van Madam Confituur nog niet gelezen! Met één kilo ('t is soms zelfs minder) aardbeien, rabarber, appels, abrikozen, pruimen of exotische vruchten als mango, ananas en kiwi brouwt ze de lekkerste confituren. Je kunt kiezen voor de eenvoudige versie of je... Lees verder
9
Inmaken - Addie Maanders; Maggie Mayhew; Catherine Atkinson - ISBN: 9789048308279
book
Order now

Inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten

Addie Maanders; Maggie Mayhew; Catherine Atkinson

(Nederlands, Gebonden, 05-08-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Inmaken & conserveren
De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gele... Lees verder
10
Drogen als bewaarmethode - Roos Van Hoof - ISBN: 9789081739467
book
Order now

Drogen als bewaarmethode

de praktijk van het drogen van vruchten, groenten, kruiden en vlees. met originele recepten

Roos Van Hoof

(Nederlands, Paperback, 21-09-2012)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 13,95
Genre: Inmaken & conserveren
"Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen weinig plaats in en vergen hierbij geen enke... Lees verder