Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Stap voor stap gezond koken

Stap voor stap gezond koken - ISBN: 9789020920260
Prijs: € 24,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-01-2011)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Stap voor stap gezond koken op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Gezond koken is een kunst op zich. Dit bijzondere kookboek van Weight Watchers® toont je stap voor stap hoe je het aanpakt. Zowel doorwinterde hobbykoks als beginnelingen kunnen er heel wat van opsteken.
Meer dan 80 eenvoudige recepten, helder geïllustreerd, die perfect passen in een evenwichtig voedingspatroon. In een oogopslag zie je welke ingrediënten je nodig hebt en in welke hoeveelheden. Alle gerechten, van voorgerecht tot dessert, worden stap voor stap uitgelegd in woord én beeld. De recepten zijn over het algemeen eenvoudig, maar vaak ook verrassend en altijd bijzonder smakelijk. Lichte en originele gerechten zoals kippenspiesje met rozemarijn, tagliatelle met courgette, gerookte schelvis met citroentijm en chocoladenotentaart. Met ProPoints® indicatie en aangevuld met nuttige tips.
Gebruik dit boek om elke dag een gezonde en smakelijke familiemaaltijd op tafel te zetten of om te koken voor feestelijke etentjes met vrienden en familie. We wensen je alvast veel kookplezier!

Details

Titel: Stap voor stap gezond koken
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 247
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatiedatum: 01-01-2011
NUR: Dieetboeken
Gewicht: 1148 gr
ISBN/ISBN13: 9789020920260
Intern nummer: 18348372

Extra informatie

Weight Watchers stap voor stap gezond koken

Recensie

Uitgebalanceerde recepten voor iedereen! Gezond koken is een kunst op zich. Dit bijzondere kookboek van Weight Watchers® toont je stap voor stap hoe je het aanpakt. Zowel doorwinterde hobbykoks als beginnelingen kunnen er heel wat van opsteken. Meer dan 80 eenvoudige recepten, helder geïllustreerd, die perfect passen in een evenwichtig voedingspatroon. In een oogopslag zie je welke ingrediënten je nodig hebt en in welke hoeveelheden. Alle gerechten, van voorgerecht tot dessert, worden stap voor stap uitgelegd in woord én beeld. De recepten zijn over het algemeen eenvoudig, maar vaak ook verrassend en altijd bijzonder smakelijk. Lichte en originele gerechten zoals kippenspiesje met rozemarijn, tagliatelle met courgette, gerookte schelvis met citroentijm en chocoladenotentaart. Met ProPoints® indicatie en aangevuld met nuttige tips. Gebruik dit boek om elke dag een gezonde en smakelijke familiemaaltijd op tafel te zetten of om te koken voor feestelijke etentjes met vrienden en familie. We wensen je alvast veel kookplezier!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.