Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Minder zout, meer smaak

Natrium- en cholestrolarmerecepten

Minder zout, meer smaak - Arnoud Odink - ISBN: 9789490608286
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (11-10-2011)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Minder zout, meer smaak op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een inspiratiebron voor mensen die zoutarm willen koken en tóch een smakelijke maaltijd op tafel willen zetten.

Details

Titel: Minder zout, meer smaak
auteur: Arnoud Odink
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 55
Uitgever: Trichis Publishing B.V.
Publicatiedatum: 11-10-2011
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 212 x 211 x 4
Gewicht: 166 gr
ISBN/ISBN13: 9789490608286
Intern nummer: 18331655

Extra informatie

Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ‘zoutloze’ ervaringen graag met u.

Recensie

Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ¿zoutloze¿ ervaringen graag met u.

Inhoudsopgave

1. Inleiding 2. Hapjes 3. Sauzen 4. Hartige taarten 5. Salades 6. Soepen 7. Voorgerecht 8. Groenten 9. Hoofdgerechten 10. Desserts 11. Overige: spelregels gezonde voeding

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.