Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn leefstijl dieet

lekker én verantwoord afvallen!

Mijn leefstijl dieet - Trijnie Duut - ISBN: 9789021560021
Prijs: € 14,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (26-06-2015)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Mijn leefstijl dieet op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wil je iets aan je gewicht te doen? En opnieuw lekker in je vel zitten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Zoek dan niet verder: dit boek en Modifast helpen je om verantwoord af te vallen. Niet met een crash diet, maar met doordachte methodes. Methodes die niet alleen naar je eetpatroon kijken, maar ook naar jou en jouw manier van leven. Vandaar de naam: leefstijldieet.

Voor een slanke lijn hoef je niet weken op een houtje te bijten. Want wist je dat afvallen ook heel erg lekker kan zijn? Het gaat erom dat je gezond eet en dat je maaltijden evenwichtig zijn samengesteld, zodat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit boek staat boordevol gemakkelijke, evenwichtige en heerlijke recepten. Wat dacht je van curry-wortelsoep, mangosalade met reuzengarnalen, een Aziatisch stoompotje of quinoa met gerookte kip en rode biet?

Afvallen? Je zult het zien: jij kunt het ook! Waar wacht je nog op?

Details

Titel: Mijn leefstijl dieet
auteur: Trijnie Duut
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 26-06-2015
NUR: Dieetboeken
Gewicht: 651 gr
ISBN/ISBN13: 9789021560021
Intern nummer: 29956447

Extra informatie

Mijn Leefstijl Dieet

Recensie

Wil je iets aan je gewicht te doen? En opnieuw lekker in je vel zitten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Zoek dan niet verder: dit boek en Modifast helpen je om verantwoord af te vallen. Niet met een crash diet, maar met doordachte methodes. Methodes die niet alleen naar je eetpatroon kijken, maar ook naar jou en jouw manier van leven. Vandaar de naam: leefstijldieet. Voor een slanke lijn hoef je niet weken op een houtje te bijten. Want wist je dat afvallen ook heel erg lekker kan zijn? Het gaat erom dat je gezond eet en dat je maaltijden evenwichtig zijn samengesteld, zodat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit boek staat boordevol gemakkelijke, evenwichtige en heerlijke recepten. Wat dacht je van curry-wortelsoep, mangosalade met reuzengarnalen, een Aziatisch stoompotje of quinoa met gerookte kip en rode biet? Afvallen? Je zult het zien: jij kunt het ook! Waar wacht je nog op?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.