Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het Pioppi dieet

Een lifestyleplan in 21 dagen

Het Pioppi dieet - Aseem Malhotra; Donal O'Neill - ISBN: 9789045216126
Prijs: € 16,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (11-10-2018)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Het Pioppi dieet op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: Het Pioppi dieet
auteur: Aseem Malhotra; Donal O'Neill
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Publicatiedatum: 11-10-2018
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 570 gr
ISBN/ISBN13: 9789045216126
Intern nummer: 42704821

Recensie

Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen

In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een glas wijn.

Hierop is de Pioppi-levensstijl gebaseerd. Je hoeft geen ‘nee’ te zeggen tegen lekker eten en je hoeft er ook geen uren voor te sporten. In drie weken zal het Pioppi-dieet je helpen om simpele, haalbare en blijvende veranderingen door te voeren in je eet-, slaap- en beweegpatroon.

Voor iedereen haalbaar, hoe druk je leven ook is.

‘Aseem Malhotra’s boek is zeer toegankelijk en zijn boodschap is van het grootste belang.’ –Prof. dr. Hanno Pijl, hoogleraar Diabetologie, Leiden UMC ‘5 sterren. Fantastisch dieet met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen’ – Amazon ‘Dit boek kan miljoenen mensen gezonder en gelukkiger maken.’ – Andy Burnham (voormalig minister van Volksgezondheid, Engeland) ‘Dit is een revolutionair boek. Iedereen moet het lezen.’ –Sir Richard Thompson, arts van de Britse koningin 1984-2005 en voormalig directeur van het Royal College of Physicians ‘Een onverschrokken en briljant boek dat de gezondheid van de bevolking drastisch zal verbeteren.’ –Professor David Haslam, voorzitter van het National Obesity Forum ‘Bij het voorkomen en beheersen van obesitas en diabetes type 2 zie ik grote voordelen als mensen echte voeding in hun dieet opnemen en bewerkte koolhydraten vervangen door natuurlijke, gezonde vetten. Dit boek is een must voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken.’ – Trudi Deakin PhD, directeur en voedingsdeskundige voor X-Pert Health en medeoprichter van de Public Health Collaboration

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen