Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het nieuwe wasbord dieet

een strakke buik en een leven lang slank in 6 weken

Het nieuwe wasbord dieet - Ted Spiker; David Zinczenko - ISBN: 9789400500785
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (01-01-2012)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Het nieuwe wasbord dieet op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Weg met dat buikje en ontdek je wasbord! Een strakke buik en een levenlang slank in 6 weken
Tienduizenden mensen hebben een strakke buik en een gezonder leven dankzij de internationale bestseller Het Wasborddieet. Nu is er een geheel herziene editie waarin de laatste wetenschappelijke inzichten zijn verwerkt. Het nieuwe Wasborddieet gebruikt de kracht van voedsel om verleidingen te weerstaan en vet te verbranden. Het is het enige dieet wat je aanmoedigt om juist meer lekkere dingen te eten. Weg met hongerlijden. Zolang je maar tijdens elke maaltijd twee of meer Wasborddieet Superfoods eet. Zo werk je automatisch aan spieren, verlies je gewicht en stimuleer je je metabolisme om calorieën te verbranden. Simpel en verleidelijk lekker!
• Een slanker, fitter en sterker lichaam • Een actief en energiek leven • Oefeningen waardoor je meer vet verbrandt en minder tijd kwijt bent met trainen • Nieuwe recepten op basis van de 12 Wasborddieet Superfoods • Een fantastisch seksleven • Handige boodschappenlijstjes, tips en portierichtlijnen
David Zinczenko is hoofdredacteur van de Amerikaanse editie van Men’s Health en Women’s Health. Hij is expert op het gebied van gezondheid, fi tness en voeding. Ted Spiker doceert journalistiek aan de University of Florida en schrijft voor Men’s Health.

Details

Titel: Het nieuwe wasbord dieet
auteur: Ted Spiker; David Zinczenko
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Publicatiedatum: 01-01-2012
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 236 x 154 x 24
Gewicht: 575 gr
ISBN/ISBN13: 9789400500785
Intern nummer: 18163170

Extra informatie

Het nieuwe wasbord dieet

Recensie

Weg met dat buikje en ontdek je wasbord! Een strakke buik en een leven lang slank in 6 wekenTienduizenden mensen hebben een strakke buik en een gezonder leven dankzij de internationale bestseller Het Wasborddieet. Nu is er een geheel herziene editie waarin de laatste wetenschappelijke inzichten zijn verwerkt. Het nieuwe Wasborddieet gebruikt de kracht van voedsel om verleidingen te weerstaan en vet te verbranden. Het is het enige dieet wat je aanmoedigt om juist meer lekkere dingen te eten. Weg met hongerlijden. Zolang je maar tijdens elke maaltijd twee of meer Wasborddieet Superfoods eet. Zo werk je automatisch aan spieren, verlies je gewicht en stimuleer je je metabolisme om calorieën te verbranden. Simpel en verleidelijk lekker!* Een slanker, fitter en sterker lichaam

* Een actief en energiek leven

* Oefeningen waardoor je meer vet verbrandt en minder tijd kwijt bent met trainen

* Nieuwe recepten op basis van de 12 Wasborddieet Superfoods

* Een fantastisch seksleven

* Handige boodschappenlijstjes, tips en portierichtlijnenDavid Zinczenko is hoofdredacteur van de Amerikaanse editie van Men's Health en Women's Health. Hij is expert op het gebied van gezondheid, fitness en voeding. Ted Spiker doceert journalistiek aan de University of Florida en schrijft voor Men's Health.


Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.