Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

GRIP OP KOOLHYDRATEN - KOOKBOEK

GRIP OP KOOLHYDRATEN - KOOKBOEK - Thea Bremer; Yvonne Lemmers - ISBN: 9789081556316
Prijs: € 17,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (29-06-2010)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

In dit Grip Op Koolhydraten KOOKBOEK staan 120 koolhydraatarme en
22 koolhydraatbeperkte recepten. Alle gerechten zijn voorzien van een foto.
Het boek is ingedeeld in:
• groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza’s, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten)
• oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen)
Tevens in dit boek diverse voorbeeldmenu’s en de verkorte richtlijnen van
Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen).

De recepten zijn geschikt voor alle mensen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgen.
Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur.

Details

Titel: GRIP OP KOOLHYDRATEN - KOOKBOEK
auteur: Thea Bremer; Yvonne Lemmers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 3
Aantal pagina's: 157
Uitgever: B for BooksdistriBution
Publicatiedatum: 29-06-2010
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 395 gr
ISBN/ISBN13: 9789081556316
Intern nummer: 15277637

Biografie (woord)

https://gripopkoolhydraten.nl/over-yvonne-lemmers/

Extra informatie

Het boek is ingedeeld in: - groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza s, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten) - oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen) Tevens in dit boek diverse voorbeeldmenu s en de verkorte richtlijnen van Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen. Alle gerechten zijn voorzien van een foto. De recepten zijn geschikt voor iedereen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgt. Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur. Yvonne Lemmers (1960), diëtiste, heeft in 2009 haar eerste boek Grip Op Koolhydraten uitgebracht, waarin ze het koolhydraatbeperkte OPGEWICHT programma beschrijft. Het succes van Grip Op Koolhydraten OPGEWICHT, de vele positieve reacties, de gezondheidsverbetering van medelijners (GOK-kers) en de vraag naar meer koolhydraatarme recepten en dagmenu s is aanleiding geweest voor het maken van dit kookboek. Voor iedere GOK-ker een welkome aanvulling op het basisboek. Thea Bremer (1968), moderator van het opgewicht-forum, is overgestapt van een leven waar gezond eten en gezondheid niet centraal stond naar een leven mét aandacht voor eten en een gezond lijf. Thea s creatieve geest, haar kookkunsten en haar gevoel voor lekker eten hebben met in achtneming van Yvonne s richtlijnen van Grip Op Koolhydraten geleid tot dit kookboek vol met lekkere, voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten.

Recensie

Een hele mooie aanvulling op het eerste boek Grip op Koolhydraten. Het stelt je in de gelegenheid om eerst eens wat recepten te maken volgens de groene en oranje methode om van daaruit je eigen recepten te creeëren. Recepten zelf zijn helder duidelijk en mooie foto's erbij, een genot om in te kijken, dingen uit klaar te maken en inspiratie op te doen. En dat alles in een gezond jasje wat prima te doen is met normale gezonde voeding

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen