Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Glutenvrij kookboek

eenvoudige, stijlvolle gerechten die iedereen lekker vindt

Glutenvrij kookboek - Pamela Moriarty - ISBN: 9789048305612
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (19-09-2012)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Glutenvrij kookboek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ooit graag pizza willen eten ondanks uw glutenvrije dieet? Of een lekkere vruchtentaart? Dat u coeliakie - glutenintolerantie - heeft of om andere redenen glutenvrij eet, wil nog niet zeggen dat u minder smakelijk hoeft te eten.

In dit boek vindt u meer dan 100 glutenvrije recepten voor elke gelegenheid. Elk recept bevat serveertips en achtergrondinformatie, waardoor u eenvoudig kunt variëren, speciale technieken leert en maaltijden fraai kunt presenteren. Of u nu kookt voor een feestje of een snelle hap bereidt, uw familie en vrienden zullen niet merken dat deze verrukkelijke gerechten glutenvrij zijn.

Pamela Moriarty is al meer dan 20 jaar professioneel kok. Haar passie voor koken en voeding en haar persoonlijke ervaringen met de ziekte coeliakie hebben haar ertoe gebracht om kookboeken met glutenvrije recepten te schrijven.

Details

Titel: Glutenvrij kookboek
auteur: Pamela Moriarty
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 19-09-2012
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 243 x 226 x 18
Gewicht: 942 gr
ISBN/ISBN13: 9789048305612
Intern nummer: 23175299

Extra informatie

Glutenvrij kookboek

Recensie

Een glutenintolerantie kan maken dat het koken in plaats van plezier een frustratie wordt. Dit boek wil daarop inspelen en van het koken weer een uitdaging maken. Na een inleiding, informatie over recepten en ingrediënten komt de uitleg van de aandoening aan bod. Er is gebruik gemaakt van paginagrote foto's waardoor het spirit en zin geeft om de recepten te maken. De geordende lay-out voegt daar nog iets aan toe. Het geheel is overzichtelijk en gemakkelijk leesbaar. Er zijn leuke weetjes en tips aan de gerechten toegevoegd waardoor ook de geïnteresseerde culinaire 'wereldkokers' aan hun trekken komen. Het gebruik van verschillende lettertypes geeft mensen die moeilijker lezen een mogelijkheid er goed mee te kunnen werken. Enige nadeel zit in de gebruikmaking van ingrediënten die soms niet voor de hand liggend zijn of herkenbaar zijn van onze supermarkten. Verder een handzaam kookboek met een goede index waardoor koken voor de doelgroep met deze gezondheidsaandoening minder problematisch hoeft te zijn. Achterin kooktips, info over kookgereedschap en een alfabetisch register. Groot vierkant formaat.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.