Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Glutenvrij bakken

Glutenvrij bakken - Ellen Stemmer; Christiane Schäfer - ISBN: 9789044730760
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (25-10-2011)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Glutenvrij bakken op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.

- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.

Details

Titel: Glutenvrij bakken
auteur: Ellen Stemmer; Christiane Schäfer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 25-10-2011
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 228 x 161 x 10
Gewicht: 374 gr
ISBN/ISBN13: 9789044730760
Intern nummer: 18178083

Extra informatie

Glutenvrij bakken

Recensie

Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.

- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.