Onderwerpen

Glutenvrij bakken
Prijs: | € 22,50 (onder voorbehoud) |
Beschikbaarheid: | Niet meer in voorraad |
Bindwijze: | Boek, Paperback (25-10-2011) |
Genre: | Dieetboeken |
Boekenliefde.nl: |
Glutenvrij bakken op boekenliefde.nl
|
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
U kunt dit product niet bestellen
Beschrijving
Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
Details
Titel: | Glutenvrij bakken |
---|---|
auteur: | Ellen Stemmer; Christiane Schäfer |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Paperback |
Taal: | Nederlands |
Druk: | 1 |
Aantal pagina's: | 128 |
Uitgever: | Deltas Centrale uitgeverij |
Publicatiedatum: | 25-10-2011 |
NUR: | Dieetboeken |
Afmetingen: | 228 x 161 x 10 |
Gewicht: | 374 gr |
ISBN/ISBN13: | 9789044730760 |
Intern nummer: | 18178083 |
Extra informatie
Glutenvrij bakken
Recensie
Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.