Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Gezond gezin

met meer dan 200 lekkere recepten

Gezond gezin - Hilde Smeesters - ISBN: 9789020900163
Prijs: € 29,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-04-2012)
Genre: Dieetboeken
Boekenliefde.nl:
Gezond gezin op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een gezond gezin: dat willen we allemaal. Toch is het in deze tijden van overvloed een hele uitdaging om gezond en fit te blijven, ook voor je kinderen.
Opgroeien in een gezin waar ruim aandacht besteed wordt aan gezonde voeding, voldoende beweging en een positief lichaamsbeeld geeft kinderen de beste basis op weg naar een leven waar genieten en een gezonde levensstijl in evenwicht zijn.
Dit boek biedt eenvoudige en praktische antwoorden op vragen over gezonde voeding en voedingsgewoonten, waarbij snoepen is toegelaten, de tijd aan computer en andere beeldbuizen wordt besproken en vooral, waarbij het hele gezin meedoet.

Naast het boek 'Gezond Gezin' organiseert Weight Watchers speciale workshops rond dit thema. Meer informatie vind je op www.weightwatchers.nl/gezondgezin voor Nederland en www.weightwatchers.be/gezondgezin voor België.
Het boek bevat bovendien 200 eenvoudige en snelle recepten voor drukke weekdagen, maar ook gerechten voor een gezellige woensdagmiddag of een lekkere luie vrijdagavond.

Details

Titel: Gezond gezin
auteur: Hilde Smeesters
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatiedatum: 11-04-2012
NUR: Dieetboeken
Afmetingen: 253 x 195 x 36
Gewicht: 1373 gr
ISBN/ISBN13: 9789020900163
Intern nummer: 20190649

Extra informatie

Weight watchers gezond gezin

Recensie

Weight Watchers Family power: een gezond gezin is fun! Een gezond gezin: dat willen we allemaal. Toch is het in deze tijden van overvloed een hele uitdaging om gezond en fit te blijven, ook voor je kinderen. Opgroeien in een gezin waar ruim aandacht besteed wordt aan gezonde voeding, voldoende beweging en een positief lichaamsbeeld geeft kinderen de beste basis op weg naar een leven waar genieten en een gezonde levensstijl in evenwicht zijn. Dit boek biedt eenvoudige en praktische antwoorden op vragen over gezonde voeding en voedingsgewoonten, waarbij snoepen is toegelaten, de tijd aan computer en andere beeldbuizen wordt besproken en vooral, waarbij het hele gezin meedoet. Naast het boek 'Gezond Gezin' organiseert Weight Watchers speciale workshops rond dit thema. Meer informatie vind je op www.weightwatchers.nl/gezondgezin voor Nederland en www.weightwatchers.be/gezondgezin voor België. Het boek bevat bovendien 200 eenvoudige en snelle recepten voor drukke weekdagen, maar ook gerechten voor een gezellige woensdagmiddag of een lekkere luie vrijdagavond.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.