Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Rudolph's bakery

Rudolph's bakery - Rudolph van Veen - ISBN: 9789045206639
Prijs: € 34,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (16-10-2013)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Rudolph's bakery op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het gevoel van het tv-programma in boekvorm!

Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat.

Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en sfeervol boek waar de liefde voor het bakken vanaf druipt! Rudolph's Bakery is meer dan alleen een receptenboek en staat vol met bijzondere extra's. Zo is er een speciaal hoofdstuk voor het zelf maken van eetbare cadeautjes en leuke speciale kindertraktaties. Legt Rudolph in 'Nuttige tips' vele technische handelingen duidelijk uit. En helpt hij je in het hoofdstuk E.H.B.B.O (Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken) de meest voorkomende 'misbaksels' te voorkomen.

Details

Titel: Rudolph's bakery
auteur: Rudolph van Veen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Publicatiedatum: 16-10-2013
NUR: Desserts & Patisserie
Gewicht: 1736 gr
ISBN/ISBN13: 9789045206639
Intern nummer: 24816069

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 18-11-2013   geschreven door  Patrick Vandendaele
De auteur lijkt een bekende figuur te zijn in Nederland, maar het is wel degelijk een boek dat je niet noodzakelijk dient te linken aan de bekendheid van de man, wel aan de kwaliteit van wat wordt gebracht... En dat mag er zeker zijn. Een fraai kookboek met aandacht voor die knappe hapjes, zoet en hartig, die men door de bakkunst kan verwezenlijken, onder de meest diverse vormen van taarten, quiches, pasteien en bladerdeeghapjes. Het is een compleet boek in de zin dat het de essentie van de bakkunst weergeeft, met de basiskennis van het deeg met alle kennis die nuttig en nodig is om op een perfecte manier te bakken. Een goede beschrijving van de basisinstrumenten, de technieken die men kan gebruiken, in detail uitgelegd en bruikbaar voorgesteld, maar ook heel wat 'wist-je-datjes' die je zullen helpen in deze ontdekkingsreis doorheen de 'bakwereld'. Technieken die men nodig heeft, de manier om deeg te maken en de basisrecepten voor taarten, vlaaien, pasteien, soezendegen, warm korstdeeg, pakketjes en speciale vormen, hartige en zoete vullingen, zowel de hartige als de zoete gebakken. Een massa aan knappe en inventieve recepten, voor hartige gebakjes, taarten en quiches, pasteien en zoete deeggebakjes, sierlijke en voedzame gerechten of luchtige nagerechten… Voor elk wat wils, onder alle mogelijke vormen en met alle mogelijke smaken. Het is een echte encyclopedie voor wie het bakken als uitgangspunt wil gebruiken in de keuken. De recepten zijn duidelijk beschreven en de stap-voor-stap-beschrijvingen worden vergezeld met zeer concrete en verhelderende foto’s die steeds duidelijk maken wat hoe dient aangepakt te worden. Het is dus niet enkel een interessant en mooi boek, maar een zeer praktisch doe-boek voor de keuken.

Extra informatie

Rudolph's Bakery

Recensie

Het gevoel van het tv-programma in boekvorm!

Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat.

Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en sfeervol boek waar de liefde voor het bakken vanaf druipt! Rudolph's Bakery is meer dan alleen een receptenboek en staat vol met bijzondere extra's. Zo is er een speciaal hoofdstuk voor het zelf maken van eetbare cadeautjes en leuke speciale kindertraktaties. Legt Rudolph in 'Nuttige tips' vele technische handelingen duidelijk uit. En helpt hij je in het hoofdstuk E.H.B.B.O (Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken) de meest voorkomende 'misbaksels' te voorkomen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.