Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

IJsgeheimen

IJsgeheimen - Evelien Breukers; Theo Clevers - ISBN: 9789081653442
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (16-04-2014)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
IJsgeheimen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De lekkerste ijsgerechten van de meesterijsbereider

Hét kookboek voor iedereen die van ijs houdt. De meester geeft zijn geheimen prijs op een manier die het voor iedereen mogelijk maakt om een fantastisch nagerecht op tafel te zetten.
IJsgeheimen: een uniek boek met toprecepten van meesterijsbereider Theo Clevers uit Grubbenvorst. Een boek dat eruit ziet als een plaatje en leest als een trein. Theo onthult de geheimen achter de lekkerste nagerechten met ijs in heldere en voor iedereen toegankelijke receptuur. Hij werkt met vers fruit en verse groenten, zuivel, chocolade en andere, soms zeer verrassende ingrediënten die moeder natuur heeft voortgebracht. Door zijn boek te lezen, te bekijken en de gerechten te maken, ontstaat een beleving die de mooiste facetten van het leven raakt: ontdekken, lachen en genieten!

Het boek bestaat uit twee delen.
Deel 1 bevat 45 recepten voor nagerechten met ijs. Door de verrassende combinaties van smaken en ingrediënten ontstaan de heerlijkste nagerechten, waarbij het zelfgemaakte ijs kan worden vervangen door ijs van een ambachtelijk ijsmaker.

Er zijn een aantal recepten speciaal voor kinderen opgenomen, zoals barbie-ijs, chocolade fondue en koekjesijs.

Deel 2 leert de enthousiaste hobbykok zelf ijs maken en geeft de basisreceptuur van de verschillende soorten ijs uit deel 1.

De overzichtelijke inhoudsopgave en de handige index maken dit boek tot een compleet kookboek dat in geen enkele keuken mag ontbreken.

Over de auteur:

Theo Clevers (Grubbenvorst, 1963) is de gelauwerde meesterijsbereider uit Noord-Limburg met een jarenlange passie voor ijs met als resultaat talloze prijzen voor zijn ijs, ijscreaties en ijssalons.

De ijsrestaurants van Theo Clevers zijn te zien op www.clevers.nl.

'Theo Clevers is meervoudig kampioen en terecht.' De Telegraaf
'Hele families komen naar IJssalon Clevers om de meest fantasievolle creaties te bestellen.' Algemeen Dagblad
'Heerlijk ijs en wat een avontuur!' Trouw
'Dit vind ik fantastisch, heerlijk!' Joop Braakhekke na een hap rijstepap-ijs
'IJssalon Clevers biedt het beste ijs van Nederland'. Reiskrant De Telegraaf
'Terug van vakantie uit Frankrijk stoppen wij altijd bij Theo Clevers.' Een Amsterdammer
'IJsgeheimen is mijn cadeau voor jou.' Theo Clevers

Details

Titel: IJsgeheimen
auteur: Evelien Breukers; Theo Clevers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 16-04-2014
NUR: Desserts & Patisserie
Afmetingen: 253 x 217 x 25
Gewicht: 1207 gr
ISBN/ISBN13: 9789081653442
Intern nummer: 25348249

Extra informatie

IJsgeheimen

Recensie

De lekkerste ijsgerechten van de meesterijsbereider Hét kookboek voor iedereen die van ijs houdt. De meester geeft zijn geheimen prijs op een manier die het voor iedereen mogelijk maakt om een fantastisch nagerecht op tafel te zetten. IJsgeheimen: een uniek boek met toprecepten van meesterijsbereider Theo Clevers uit Grubbenvorst. Een boek dat eruit ziet als een plaatje en leest als een trein. Theo onthult de geheimen achter de lekkerste nagerechten met ijs in heldere en voor iedereen toegankelijke receptuur. Hij werkt met vers fruit en verse groenten, zuivel, chocolade en andere, soms zeer verrassende ingrediënten die moeder natuur heeft voortgebracht. Door zijn boek te lezen, te bekijken en de gerechten te maken, ontstaat een beleving die de mooiste facetten van het leven raakt: ontdekken, lachen en genieten! Het boek bestaat uit twee delen. Deel 1 bevat 45 recepten voor nagerechten met ijs. Door de verrassende combinaties van smaken en ingrediënten ontstaan de heerlijkste nagerechten, waarbij het zelfgemaakte ijs kan worden vervangen door ijs van een ambachtelijk ijsmaker. Er zijn een aantal recepten speciaal voor kinderen opgenomen, zoals barbie-ijs, chocolade fondue en koekjesijs. Deel 2 leert de enthousiaste hobbykok zelf ijs maken en geeft de basisreceptuur van de verschillende soorten ijs uit deel 1. De overzichtelijke inhoudsopgave en de handige index maken dit boek tot een compleet kookboek dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Over de auteur: Theo Clevers (Grubbenvorst, 1963) is de gelauwerde meesterijsbereider uit Noord-Limburg met een jarenlange passie voor ijs met als resultaat talloze prijzen voor zijn ijs, ijscreaties en ijssalons. De ijsrestaurants van Theo Clevers zijn te zien op www.clevers.nl. 'Theo Clevers is meervoudig kampioen en terecht.' De Telegraaf 'Hele families komen naar IJssalon Clevers om de meest fantasievolle creaties te bestellen.' Algemeen Dagblad 'Heerlijk ijs en wat een avontuur!' Trouw 'Dit vind ik fantastisch, heerlijk!' Joop Braakhekke na een hap rijstepap-ijs 'IJssalon Clevers biedt het beste ijs van Nederland'. Reiskrant De Telegraaf 'Terug van vakantie uit Frankrijk stoppen wij altijd bij Theo Clevers.' Een Amsterdammer 'IJsgeheimen is mijn cadeau voor jou.' Theo Clevers

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.