Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Frozen yoghurt

de lekkerste yoghurtijsrecepten

Frozen yoghurt - Veronique Dussidour; Chloe Chauveau; Mathilde Lorenzi; Constance Lorenzi - ISBN: 9789022329498
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (26-04-2014)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Frozen yoghurt op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook onze contreien. Wie verse frozen yoghurt heeft geproefd, is direct verkocht en wil meer van dat. Dat is perfect mogelijk met dit prachtige boek op de keukentafel. Maak je frozen yoghurt natuur, vanille, karamel of chocolade en combineer met een fruitcoulis of een heerlijke topping. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met de varianten: met mango-limoen, met banaan-hazelnoot met koekjesdeeg of cheesecake... Moet je op je lijn letten, gebruik dan yoghurt met 0% vet. Griekse yoghurt is ook een goeie basis, net als sojayoghurt. Met frozen yoghurt kun je ook een heerlijke milkshake of lassi maken. En heb je nog yoghurt over, kijk dan naar het laatste hoofdstuk in dit boek: daar vind je het lekkerste gebak ooit met yoghurt.

Details

Titel: Frozen yoghurt
auteur: Veronique Dussidour; Chloe Chauveau; Mathilde Lorenzi; Constance Lorenzi
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum: 26-04-2014
NUR: Desserts & Patisserie
Afmetingen: 240 x 191 x 22
Gewicht: 724 gr
ISBN/ISBN13: 9789022329498
Intern nummer: 25561063

Extra informatie

Frozen yoghurt

Recensie

Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook onze contreien. Wie verse frozen yoghurt heeft geproefd, is direct verkocht en wil meer van dat. Dat is perfect mogelijk met dit prachtige boek op de keukentafel. Maak je frozen yoghurt natuur, vanille, karamel of chocolade en combineer met een fruitcoulis of een heerlijke topping. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met de varianten: met mango-limoen, met banaan-hazelnoot met koekjesdeeg of cheesecake Moet je op je lijn letten, gebruik dan yoghurt met 0% vet. Griekse yoghurt is ook een goeie basis, net als sojayoghurt. Met frozen yoghurt kun je ook een heerlijke milkshake of lassi maken. En heb je nog yoghurt over, kijk dan naar het laatste hoofdstuk in dit boek: daar vind je het lekkerste gebak ooit met yoghurt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.