Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Cupcake traktaties

Cupcake traktaties - Paris Cutler - ISBN: 9789048305520
Prijs: € 14,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (17-02-2012)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Cupcake traktaties op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Maak zelf de mooiste cupcakes met Paris Cutlers inspirerende boek vol cakedecoraties voor verjaardagen, benefietacties, vrijgezellenfeesten en nog veel meer.

In dit boek staan meer dan twintig ontwerpen voor cupcakes en petitfours, alsmede informatie over decoratietechnieken, benodigdheden, planning en organisatie en oplossingen voor problemen. Dat alles samen maakt van dit boek de ultieme gids voor iedereen die het plezier van cupcakes decoreren met anderen wil delen.

Of u nu cupcakes zoekt voor een schoolbazaar (Brutaal aapje, Polkadots), een gezellige lunch (Minihandtas) of een geldinzamelingsactie (Cadeaubox 'De hoofdprijs'), dit boek heeft voor elke gelegenheid het juiste exemplaar.

Details

Titel: Cupcake traktaties
auteur: Paris Cutler
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 143
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 17-02-2012
NUR: Desserts & Patisserie
Afmetingen: 258 x 213 x 14
Gewicht: 685 gr
ISBN/ISBN13: 9789048305520
Intern nummer: 18463913

Extra informatie

Cupcaketraktaties

Recensie

Maak zelf de mooiste cupcakes met Paris Cutlers inspirerende boek vol cakedecoraties voor verjaardagen, benefietacties, vrijgezellenfeesten en nog veel meer. In dit boek staan meer dan twintig ontwerpen voor cupcakes en petitfours, alsmede informatie over decoratietechnieken, benodigdheden, planning en organisatie en oplossingen voor problemen. Dat alles samen maakt van dit boek de ultieme gids voor iedereen die het plezier van cupcakes decoreren met anderen wil delen. Of u nu cupcakes zoekt voor een schoolbazaar (Brutaal aapje, Polkadots), een gezellige lunch (Minihandtas) of een geldinzamelingsactie (Cadeaubox 'De hoofdprijs'), dit boek heeft voor elke gelegenheid het juiste exemplaar.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.