Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Creme brulee

zacht en romig

Creme brulee - Jose Marechal; Jose Marechal - ISBN: 9789073191839
Prijs: € 9,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (12-03-2011)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Creme brulee op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Creme brulee met foie gras of met verse vruchten, maar ook kleine cremes met pistschenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de catalaanse creme.

Details

Titel: Creme brulee
auteur: Jose Marechal; Jose Marechal
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 70
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 12-03-2011
NUR: Desserts & Patisserie
Afmetingen: 198 x 197 x 12
Gewicht: 335 gr
ISBN/ISBN13: 9789073191839
Intern nummer: 13963101

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 06-07-2010   geschreven door  Patrick Vandendaele
Wij kregen twee uitmuntende boekjes in handen, eentje gewijd aan Meringues, het andere aan de Crme brule, en beiden uitgegeven bij Good Cook, verdeeld via Agora Uitgeverscentrum. Twee pareltjes van leuke en interessante kookboekjes, die niet enkel bij een thema blijven steken met aandacht voor de klassiekers, maar er wel degelijk in slagen om op een inventieve manier een heel stuk onverwachte benaderingen te bieden rond twee klassieke ingredinten waar de meesten van ons wel verlekkerd op zijn. Alle mogelijke alternatieven van wat je gewend bent rond eenzelfde thema, enerzijds zeer verrassende en onverwachte bereidingen van en rond meringues, en anderzijds meer dan uitmuntende alternatieven voor de klassieke crme brule. De zoetheid en hartigheid onder alle mogelijke vormen Beide zijn een bundel van prachtige en smaakvolle gerechtjes en desserts, onder de vorm van de beste combinaties van mousses, meringues, brles, roomdesserts, waar je soms zeer merkwaardige benaderingen ontdekt die toch wel een zeer fris resultaat weet op te leveren, en je doet ontdekken tot wat deze gekende ingredinten zich kunnen toe lenen. Echt een compleet werk, met klassiekers, maar toch ook wel met heel wat meer innovatieve en nieuwe desserts, die je eens dient uit te proberen. Tal van goede ideen en inventieve creaties, specifiek gericht naar de lekkere en onvermijdelijke desserts of andere gerechten. Let wel, het zijn recepten, die elke gradatie van complexiteit en moeilijkheid kunnen trotseren. Voor elkeen wat, dus. En, naast de prachtige illustraties, natuurlijk eigen aan dit genre werken, vinden we een massa van recepturen, in alle eenvoud beschreven met de basisrecepten die men in vele andere recepten kan verwerken. Een kunst op zich, met kennis gebracht in dit prachtig (cadeau-)album. Onder een meer dan handig formaat, en als werkdocument bestemd in de keuken, veeleer dan in een bibliotheek. Een aanrader, voor beide boeken.
 06-07-2010   geschreven door  Patrick Vandendaele
Wij kregen twee uitmuntende boekjes in handen, eentje gewijd aan Meringues, het andere aan de Crme brule, en beiden uitgegeven bij Good Cook, verdeeld via Agora Uitgeverscentrum. Twee pareltjes van leuke en interessante kookboekjes, die niet enkel bij een thema blijven steken met aandacht voor de klassiekers, maar er wel degelijk in slagen om op een inventieve manier een heel stuk onverwachte benaderingen te bieden rond twee klassieke ingredinten waar de meesten van ons wel verlekkerd op zijn. Alle mogelijke alternatieven van wat je gewend bent rond eenzelfde thema, enerzijds zeer verrassende en onverwachte bereidingen van en rond meringues, en anderzijds meer dan uitmuntende alternatieven voor de klassieke crme brule. De zoetheid en hartigheid onder alle mogelijke vormen Beide zijn een bundel van prachtige en smaakvolle gerechtjes en desserts, onder de vorm van de beste combinaties van mousses, meringues, brles, roomdesserts, waar je soms zeer merkwaardige benaderingen ontdekt die toch wel een zeer fris resultaat weet op te leveren, en je doet ontdekken tot wat deze gekende ingredinten zich kunnen toe lenen. Echt een compleet werk, met klassiekers, maar toch ook wel met heel wat meer innovatieve en nieuwe desserts, die je eens dient uit te proberen. Tal van goede ideen en inventieve creaties, specifiek gericht naar de lekkere en onvermijdelijke desserts of andere gerechten. Let wel, het zijn recepten, die elke gradatie van complexiteit en moeilijkheid kunnen trotseren. Voor elkeen wat, dus. En, naast de prachtige illustraties, natuurlijk eigen aan dit genre werken, vinden we een massa van recepturen, in alle eenvoud beschreven met de basisrecepten die men in vele andere recepten kan verwerken. Een kunst op zich, met kennis gebracht in dit prachtig (cadeau-)album. Onder een meer dan handig formaat, en als werkdocument bestemd in de keuken, veeleer dan in een bibliotheek. Een aanrader, voor beide boeken.

Extra informatie

Creme brulee

Recensie

Crème brûlée met foie gras of met verse vruchten, maar ook kleine crêmes met pistachenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de Catalaanse crème. Pak de schaaltjes van je keuze en maak al deze heerlijke crèmes brûlées.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.