Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bakken met Paul Hollywood

Bakken met Paul Hollywood - Paul Hollywood - ISBN: 9789461430915
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (15-04-2014)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Bakken met Paul Hollywood op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

HÉT BAKBOEK VAN EEN VAN 'S WERELDS BEKENDSTE MEESTERBAKKERS

Breng de bakmagie naar je eigen keuken met de bekroonde en bekende - als jurylid van The Great British Bake Off - bakker Paul Hollywood.

In dit basiskookboek staan veel verschillende broden, naast gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept heeft een grondige werkwijze die laat zien hoe je dingen doet, waardoor je iets perfects kunt creëren. Je baksels zien er niet alleen zo uit als in de winkels, maar smaken bovendien vele malen beter.

De receptuur is internationaal, van Europese couronne, fougasse en strudel, taartjes en croissants tot Indiase chapati's tot Midden-Oosterse manakish. De technieken worden uitvoerig uitgelegd, onder meer aan de hand van stap voor stap fotografie, waardoor je ieder onderdeel van het bakproces onder de knie krijgt. Dus ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult een geweldige bakker worden!

'Er ontgaat Paul Hollywood, het geduchte jurylid van The Great British Bake Off, niets en dat zie je ook in zijn boek; aan alles is gedacht. Goede informatie bij alle hoofdstukken, stap voor stap uitleg, en perfecte recepten. Daarmee kan iedereen aan het bakken!' - delicious.

Details

Titel: Bakken met Paul Hollywood
auteur: Paul Hollywood
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 15-04-2014
NUR: Desserts & Patisserie
Afmetingen: 256 x 197 x 32
Gewicht: 1364 gr
ISBN/ISBN13: 9789461430915
Intern nummer: 25526103

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 17-06-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een prachtig album waar zowel de ogen als de maag zullen van genieten, want het is een boek dat aanspoort om zich aan het werk te zetten en de voorgestelde recepten op z’n minst eens uit te proberen. Een kwaliteitsboek dat niet enkel een basisboek is voor diegenen die meer willen ontdekken in de keuken, maar gaat ook verder, en brengt een reis door de wereld op het gebied van broden, taarten, desserts allerhande en koekjes. De man weet van wanten, en vertaalt dit ook in zeer toegankelijke bereidingen die hier op een eenvoudige wijze worden beschreven. Een uitmuntende ontdekkingsreis doorheen de wereld van het bakken. We reizen doorheen deze recepten door de wereld van het bakken, met recepten van over de ganse wereld, en die ons de beste recepten brengen van cake, koekjes, taart en brood. Het zijn vrij eenvoudige recepten, die worden ingeleid door algemene weetjes, en door de basisrecepten die je zullen bezielen om over te gaan tot de meer grondige gebakjes, die je alle keukens van de wereld zullen doen ontdekken. Alle smaken en alle vormen, voor ieder die op zoek is naar een idee om op een leuke wijze iets te bakken die iedereen zal weten te bezielen. Knappe en doenbare recepten, waar de beschrijvingen duidelijk zijn, en de ingrediënten absoluut vindbaar zijn. Dit is het genre boekjes die je in de keukenkast zal houden, omdat het een onvoorstelbare bron van goede ideetjes zal brengen… Smakelijk. Schitterend bakboek voor beginners en zelfs gevorderden. Een uitstekend geschenk voor de kok van het huis...

Extra informatie

Bakken met Paul Hollywood

Recensie

HÉT BAKBOEK VAN EEN VAN 'S WERELDS BEKENDSTE MEESTERBAKKERS Breng de bakmagie naar je eigen keuken met de bekroonde en bekende - als jurylid van The Great British Bake Off - bakker Paul Hollywood. In dit basiskookboek staan veel verschillende broden, naast gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept heeft een grondige werkwijze die laat zien hoe je dingen doet, waardoor je iets perfects kunt creëren. Je baksels zien er niet alleen zo uit als in de winkels, maar smaken bovendien vele malen beter. De receptuur is internationaal, van Europese couronne, fougasse en strudel, taartjes en croissants tot Indiase chapati's tot Midden-Oosterse manakish. De technieken worden uitvoerig uitgelegd, onder meer aan de hand van stap voor stap fotografie, waardoor je ieder onderdeel van het bakproces onder de knie krijgt. Dus ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult een geweldige bakker worden! 'Er ontgaat Paul Hollywood, het geduchte jurylid van The Great British Bake Off, niets en dat zie je ook in zijn boek; aan alles is gedacht. Goede informatie bij alle hoofdstukken, stap voor stap uitleg, en perfecte recepten. Daarmee kan iedereen aan het bakken!' - delicious.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.