Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Baked Louie's

alles wat in de oven past

Baked Louie's - Louie Van  Nieuwenborgh - ISBN: 9789058269911
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (15-04-2014)
Genre: Desserts & Patisserie
Boekenliefde.nl:
Baked Louie's op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Louie van Nieuwenborgh, amper 17, is verslaafd aan bakken. Toen hij vier was, kreeg hij zijn eigen speelkeuken en sindsdien experimenteert hij erop los. Zijn succesvolle blog Baked Louie's is helemaal gewijd aan taarten, koekjes en andere zelfbedachte recepten. Na drie jaar bloggen, heeft hij voldoende potten vuilgemaakt, lepels afgelikt en vooral veel geproefd om zijn lekkerste creaties in een boek te gieten.

Alles wat in de oven past, komt aan bod in Baked Louie's: van taarten, cakes, muffins tot koekjes. Zijn recepten zijn origineel en haalbaar voor iedereen! Ook als je weinig tijd hebt, kan je snel genieten van een zoete snack. Wat dacht je van een microwave haverkoekje of een mug brownie? Meer ervaren keukprinsen- en prinsessen kunnen zich uitleven met een indrukwekkende croquembouche, of smeuïge oreopasta.

Geen zoetekauw? Louie werkte ook enkele hartige snacks uit zoals tortilla chips of quiche. Als kers op de taart bevat dit bakboek ook meerdere glutenvrije receptjes. Voor elk wat wils, kortom uren bakplezier voor iedereen!

Details

Titel: Baked Louie's
auteur: Louie Van Nieuwenborgh
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum: 15-04-2014
NUR: Desserts & Patisserie
Gewicht: 692 gr
ISBN/ISBN13: 9789058269911
Intern nummer: 25647005

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 17-06-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een uitmuntende ontdekkingsreis doorheen de wereld van het bakken. Hartig, zoet, en onder alle andere vormen die je je kan inbeelden. We reizen doorheen een hele lijst van recepten door de wereld van het bakken, met recepten van over de ganse wereld, en die ons de beste recepten brengen van cake, koekjes, taart en brood. Eigen aan dit boek is dat je te maken hebt met een jonge kerel die op een waanzinnige manier een passie lijkt te hebben van het koken, het bakken in het bijzonder. Knappe invalshoek, en dus ook een ontdekkingsreis door iemand die het zelf heeft moeten uitzoeken, en hierdoor toch wel de vaste paden die je verwacht kan verlaten. Het zijn vrij eenvoudige recepten, die worden ingeleid door algemene weetjes, en door de basisrecepten die je zullen bezielen om over te gaan tot de meer grondige gebakjes, die je alle keukens van de wereld zullen doen ontdekken. Alle smaken en alle vormen, voor ieder die op zoek is naar een idee om op een leuke wijze iets te bakken die iedereen zal weten te bezielen. Knappe en doenbare recepten, waar de beschrijvingen duidelijk zijn, en de ingrediënten absoluut vindbaar zijn. Dit is het genre boekjes die je in de keukenkast zal houden, omdat het een onvoorstelbare bron van goede ideetjes zal brengen… Smakelijk.

Extra informatie

Baked Louie's

Recensie

Louie van Nieuwenborgh, amper 17, is verslaafd aan bakken. Toen hij vier was, kreeg hij zijn eigen speelkeuken en sindsdien experimenteert hij erop los. Zijn succesvolle blog Baked Louie's is helemaal gewijd aan taarten, koekjes en andere zelfbedachte recepten. Na drie jaar bloggen, heeft hij voldoende potten vuilgemaakt, lepels afgelikt en vooral veel geproefd om zijn lekkerste creaties in een boek te gieten. Alles wat in de oven past, komt aan bod in Baked Louie's: van taarten, cakes, muffins tot koekjes. Zijn recepten zijn origineel en haalbaar voor iedereen! Ook als je weinig tijd hebt, kan je snel genieten van een zoete snack. Wat dacht je van een microwave haverkoekje of een mug brownie? Meer ervaren keukprinsen- en prinsessen kunnen zich uitleven met een indrukwekkende croquembouche, of smeuïge oreopasta. Geen zoetekauw? Louie werkte ook enkele hartige snacks uit zoals tortilla chips of quiche. Als kers op de taart bevat dit bakboek ook meerdere glutenvrije receptjes. Voor elk wat wils, kortom uren bakplezier voor iedereen!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.