Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Vleesbijbel - Gertjan Kiers; Bas van Wijngaarden; Lars Hamer; Meneer Wateetons; Suzanne Krom - ISBN: 9789048833337
Prijs: € 29,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (24-06-2017)
Genre: Basis kookboeken
Boekenliefde.nl:
Vleesbijbel op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: Vleesbijbel
auteur: Gertjan Kiers; Bas van Wijngaarden; Lars Hamer; Meneer Wateetons; Suzanne Krom
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 24-06-2017
NUR: Basis kookboeken
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789048833337
Intern nummer: 33649211

Extra informatie

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber

Recensie

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen