Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Groot handboek vegetarisch koken

ingredienten - bereidingstechnieken - recepten

Groot handboek vegetarisch koken - ISBN: 9789044729047
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (25-06-2011)
Genre: Basis kookboeken
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus…

In dit dikke handboek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, maar ook kaas, kruiden en specerijen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten, maar ook hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

Details

Titel: Groot handboek vegetarisch koken
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 25-06-2011
NUR: Basis kookboeken
Gewicht: 1097 gr
ISBN/ISBN13: 9789044729047
Intern nummer: 17925993

Extra informatie

Groot handboek vegetarisch koken

Recensie

Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus¿ In dit dikke handboek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten. Vooraan in het boek vindt u een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, maar ook kaas, kruiden en specerijen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken¿ Tussendoor krijgt u ook extra informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten, maar ook hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken. Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.