Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

David speelt met vuur

recepten en tips voor de barbecue en grill

David speelt met vuur - Eric van Det; David Pauka - ISBN: 9789078987079
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (23-04-2015)
Genre: Basis kookboeken
Boekenliefde.nl:
David speelt met vuur op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill.

Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers op de barbecue. Hallo vitello tonato, bavette en watermeloen!

Na zijn avontuur bij het televisieprogramma Masterchef Holland, waar hij het tot de finale schopte, begon David Pauka een eigen bedrijf; Grillsupport. Hij geeft workshops, verzorgt catering voor particulieren en bedrijven en voorziet iedereen die dat wil (en niet wil) van tips en adviezen. Een kookboek kon niet uitblijven. David heeft een missie. David speelt met vuur!

In David speelt met vuur geeft de topkok tips en adviezen om de barbecue eenvoudig te veranderen in een driegangenmenu van formaat.

Niet eerder was grillen zo betoverend!

"Ik combineer de dingen die ik geleerd heb tijdens mijn avontuur bij Masterchef Holland met mijn liefde voor de barbecue. Dit leidt tot prachtige creaties. Vernieuwend en anders, met veel aandacht voor het 'vergeten' vlees. In dit boek heb ik ook de 'klassiekers' vertaald naar een bereiding op de barbecue. Voor een beginnende buitenchef biedt dit boek een handvat om snel grote stappen te maken. Maar ook de gevorderde vindt in dit boek voldoende uitdaging." - David

De fotografen Carlo ter Ellen, Lars Smook en Emiel Muijderman hebben voor dit boek fantastische foto's gemaakt. Je wilt meteen aan de slag en proeven!

Details

Titel: David speelt met vuur
auteur: Eric van Det; David Pauka
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 2,200,2
Uitgever: The OLD Com B.V.
Publicatiedatum: 23-04-2015
NUR: Basis kookboeken
Afmetingen: 218 x 218 x 27
Gewicht: 930 gr
ISBN/ISBN13: 9789078987079
Intern nummer: 29831137

Extra informatie

David speelt met vuur

Recensie

David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill. Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers op de barbecue. Hallo vitello tonato, bavette en watermeloen! Na zijn avontuur bij het televisieprogramma Masterchef Holland, waar hij het tot de finale schopte, begon David Pauka een eigen bedrijf; Grillsupport. Hij geeft workshops, verzorgt catering voor particulieren en bedrijven en voorziet iedereen die dat wil (en niet wil) van tips en adviezen. Een kookboek kon niet uitblijven. David heeft een missie. David speelt met vuur! In David speelt met vuur geeft de topkok tips en adviezen om de barbecue eenvoudig te veranderen in een driegangenmenu van formaat. Niet eerder was grillen zo betoverend! "Ik combineer de dingen die ik geleerd heb tijdens mijn avontuur bij Masterchef Holland met mijn liefde voor de barbecue. Dit leidt tot prachtige creaties. Vernieuwend en anders, met veel aandacht voor het 'vergeten' vlees. In dit boek heb ik ook de 'klassiekers' vertaald naar een bereiding op de barbecue. Voor een beginnende buitenchef biedt dit boek een handvat om snel grote stappen te maken. Maar ook de gevorderde vindt in dit boek voldoende uitdaging." - David De fotografen Carlo ter Ellen, Lars Smook en Emiel Muijderman hebben voor dit boek fantastische foto's gemaakt. Je wilt meteen aan de slag en proeven!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.