Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Basis kookboeken

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

Verwachte titels

Kookbijbel - Niki Segnit - ISBN: 9789057599170

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Inter Scaldes jannis Brevet - Jannis Brevet; Claudia Brevet; Will Jansen - ISBN: 9789089890900
book
Order now

Inter Scaldes jannis Brevet

cuisine & art

Jannis Brevet; Claudia Brevet; Will Jansen

(Nederlands, Gebonden, 08-09-2018)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 60,00
Genre: Basis kookboeken
Art Meets Gastronomy. In This Book, The Author Intends To Prove The Relationship Between Cooking And Art Not Only When It Comes To Techniques And Compositions, But Also Regarding Colours And Style. Lees verder
2
Gewoon koolhydraatarm - Anna-Karina van Denderen; Hans van Deelen - ISBN: 9789082659818
book
Order now

Gewoon koolhydraatarm

Meer dan 100 gezonde koolhydraatarme recepten, inclusief weekmenu’s

Anna-Karina van Denderen; Hans van Deelen

(Nederlands, Gebonden, 11-08-2018)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,50
Genre: Basis kookboeken
2e kookboek van het populaire foodblog koolhydraatarmrecept.nl. 100+ gewoon makkelijke koolhydraatarme recepten. Van ontbijt tot dessert en alles ertussenin. Altijd verrukkelijk! Incl. weekmenu's. Lees verder
3
Ma cuisine - Jaap Klosse; Auguste Escoffier; A. Escoffier - ISBN: 9789061942009
book
Order now

Ma cuisine

escoffier voor iedereen

Jaap Klosse; Auguste Escoffier; A. Escoffier

(Nederlands, Gebonden, 01-10-2010)

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
Prijs: € 29,95
Genre: Basis kookboeken
Al 20 jaar is de Nederlandse vertaling uitverkocht maar nu zal eindelijk de herdruk van de bijbel voor amateurkoks verschijnen, voor het eerst uitgebreid met 48 kleurenfoto’s van gerechten die volgens Ma Cuisine receptuur zijn bereid. Naast zijn wereldberoemde kookboek Guide Culinaire, (in Nederland... Lees verder
4
Kookboek van de klassieke keuken - Wina Born; Auguste Escoffier - ISBN: 9789061944294
book
Order now

Kookboek van de klassieke keuken

vertaling naar Le guide Culinaire

Wina Born; Auguste Escoffier

(Nederlands, Gebonden, 29-09-2006)

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
Prijs: € 79,50
Genre: Basis kookboeken
Dit boek is de eerste complete Nederlandse vertaling van het standaardwerk 'Le Guide Culinaire' (1920), geredigeerd door de Nederlandse culinaire grootmeester Wina Born met medewerking van Jaap Klosse, Paul Fagel en John Kern. Meer dan 5000 recepten geven de gebruiker inzicht in de basis van het kok... Lees verder
5
Basics to Brilliance - Donna Hay - ISBN: 9789000356829
book
Order now

Basics to Brilliance

Donna Hay

(Nederlands, Gebonden, 11-09-2017)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 35,00
Genre: Basis kookboeken
6
Smaak &amp; techniek - Naomi Pomeroy - ISBN: 9789000355754
book
Order now

Smaak & techniek

140 recepten die je kookkunsten naar een hoger niveau brengen

Naomi Pomeroy

(Nederlands, Gebonden, 24-08-2017)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 40,00
Genre: Basis kookboeken
7
Lekker &amp; makkelijk koolhydraatarm - Anna-Karina van Denderen - ISBN: 9789082659801
book
Order now

Lekker & makkelijk koolhydraatarm

de allerlekkerste recepten voor een gezonde leefstijl

Anna-Karina van Denderen

(Nederlands, Gebonden, 06-10-2017)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Basis kookboeken
Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een afwisselend menu makkelijk. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een echt lekker koolhydraatarm gerecht... Lees verder
8
Sternek&Atilde;&frac14;che zwischen Maas und Rhein - ISBN: 9789058561961
book
Order now

Sterneküche zwischen Maas und Rhein

(Nederlands, Gebonden)

Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Prijs: € 49,90
Genre: Basis kookboeken
2006. 152 S. m. zahlr. Farbfotos. 27,5 cm Lees verder
9
Bareiss - Gro&Atilde;e gastronomische Oper - Lumpp, Claus-Peter; Breuer, Hans P. O. - ISBN: 9789058561435
book
Order now

Bareiss - Große gastronomische Oper

Lumpp, Claus-Peter; Breuer, Hans P. O.

(Nederlands, Gebonden, 15-11-2004)

Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Prijs: € 60,00
Genre: Basis kookboeken
Das Gourmetrestaurant Bareiss zählt zu den Top Ten der deutschen Spitzengastronomie und sein Küchenchef Claus-Peter Lumpp zu den meistdekorierten Köchen.§§Das Buch gibt einerseits einen Einblick in die Ferienwelt des Hotels Bareiss, das einen Rahmen von perfekter und zugleich herzlicher Gastfreunds... Lees verder
10
Samen eten - Michela Chiappa; Emanuela Chiappa - ISBN: 9789000353217
book
Order now

Samen eten

van baby tot kleuter: 80 gerechten om met het hele gezin gevarieerd en lekker te eten

Michela Chiappa; Emanuela Chiappa

(Nederlands, Paperback, 29-09-2016)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 22,50
Genre: Basis kookboeken
11
Het buurtsuperkookboek - Marianne Meijerink - ISBN: 9789492086266
book
Order now

Het buurtsuperkookboek

koken met producten uit Turkse en Marokkaanse winkels

Marianne Meijerink

(Nederlands, Paperback, 30-09-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,95
Genre: Basis kookboeken
In de Turkse en Marokkaanse buurtsuper vind je alles wat jouw culinaire hart begeert. Ga mee op ontdekkingstocht met culinair journaliste Marianne Meijerink (ELLE Eten). Zij legt helder uit wat bijvoorbeeld nigellazaad, okra of aardpeer is en vertelt je wat je ermee kunt doen. Ook de lekkernijen van... Lees verder
12
Koken met granen - Laura Agar Wilson - ISBN: 9789089896643
book
Order now

Koken met granen

De lekkerste gerechten met spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer

Laura Agar Wilson

(Nederlands, Gebonden, 29-09-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 25,00
Genre: Basis kookboeken
Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen b... Lees verder
13
Het groot culinair croquettenkookboek - Edwin Kats - ISBN: 9789049400828
book
Order now

Het groot culinair croquettenkookboek

Edwin Kats

(Nederlands, Gebonden, 24-09-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 39,95
Genre: Basis kookboeken
HET GROOT CULINAIR CROQUETTENKOOKBOEK bevat zo'n 80 recepten, van klassiekers tot hoogstandjes uit het sterrenrepertoire van Edwin Kats, voormalig chef van La Rive en het Intercontinental Amstel Amsterdam.Met prachtige foto's en zo beschreven dat iedereen ze thuis kan maken, in verschillen... Lees verder
14
De smaak van de Middeleeuwen - Lena Mariiesdochter; Mariie Niemantsverdriet - ISBN: 9789492165060
book
Order now

De smaak van de Middeleeuwen

bourgondisch banket voor beginners

Lena Mariiesdochter; Mariie Niemantsverdriet

(Nederlands, Gebonden, 24-06-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,00
Genre: Basis kookboeken
Een boekje vol middeleeuwse wetenswaardigheden en recepten, met een knipoog. De recepten zijn lekker en goed maakbaar, maar het boek pretendeert geen historisch standaardwerk te zijn, sommige dingen zijn wellicht voer voor discussie. Bracht Marco Polo bijvoorbeeld echt een recept voor ijs mee uit Ch... Lees verder
15
Alles over Kruiden - Brigitte Lotz; Andrea Rausch - ISBN: 9789036633598
book

Alles over Kruiden

Brigitte Lotz; Andrea Rausch

(Nederlands, Gebonden, 08-05-2015)

Beschikbaar: Nee
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Genre: Basis kookboeken
De 70 bekendste kruiden van A tot Z.* alles over herkomst, teelt, verzorging en oogst* wat u wilt weten over werkzame bestanddelen* de verschillende toepassingen van kruiden* de leukste ideeën voor zoete en hartige gerechten* tips voor schoonheidsverzorging* de geneeskr... Lees verder
16
Alles over Chocolade - Tobias Pehle - ISBN: 9789036633628
book

Alles over Chocolade

Tobias Pehle

(Nederlands, Gebonden, 01-05-2015)

Beschikbaar: Nee
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Genre: Basis kookboeken
Ontdek de fascinerende en veelzijdige wereld van chocolade. * een overzicht van de beste chocoladeproducten * van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties * van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines * alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de ve... Lees verder
17
David speelt met vuur - Eric van Det; David Pauka - ISBN: 9789078987079
book
Order now

David speelt met vuur

recepten en tips voor de barbecue en grill

Eric van Det; David Pauka

(Nederlands, Gebonden, 23-04-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Basis kookboeken
David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill. Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers op de barbecue. Hallo vitello tonato, bavette en watermeloen! ... Lees verder
18
The wonderful world of the stroopwafel - Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans - ISBN: 9789081790468
book
Order now

The wonderful world of the stroopwafel

The famous Dutch cookie that sticks!

Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans

(Nederlands, Gebonden, 17-04-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 22,50
Genre: Basis kookboeken
Warm, sweet, fun and tasty. The pride of Holland, and a real all-rounder. Stroopwafels, so familiar yet so exciting. Making them yourself is easier than you'd think, with our recipes for syrup, stroopwafels and syrup biscuits. If you want to, you can even prepare a complete stroopwafel menu. From ap... Lees verder
19
De wereld van de stroopwafel - Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans - ISBN: 9789081790475
book
Order now

De wereld van de stroopwafel

Het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!

Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans

(Nederlands, Gebonden, 31-03-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,95
Genre: Basis kookboeken
Warm, zoet, leuk én lekker. Hollands trots en op alle markten thuis. Stroopwafels, zo vertrouwd en toch ook spannend. Zelf maken is makkelijker dan je denkt met de recepten voor stroop, stroopwafels en stroopkoeken. Als je wilt, kun je een heel stroopwafelmenu bereiden. Van borrelhap tot soep, van h... Lees verder
20
Smullen zonder suiker! - Laura Korssen; Karlijn Smeets - van Basten Batenburg - ISBN: 9789082141610
book
Order now

Smullen zonder suiker!

gezonder leven. natuurlijk gezoet.

Laura Korssen; Karlijn Smeets - van Basten Batenburg

(Nederlands, Paperback, 16-09-2016)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Basis kookboeken
Smullen zonder Suiker! Een kookboek voor snoepkonten die gezonder willen leven Meer dan 30 heerlijke makkelijk te maken recepten, gezoet met natuurlijke suikers zoals; dadels,honing, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en meer. Recepten van ijs tot taart, cupcakes, snoep en koek. Zoete recepten met ... Lees verder
21
De broodbijbel - Jennie Shapter; Christine Ingram - ISBN: 9789048311736
book
Order now

De broodbijbel

alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven

Jennie Shapter; Christine Ingram

(Nederlands, Gebonden, 01-09-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,50
Genre: Basis kookboeken
In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een per... Lees verder
22
Koken uit eigen tuin - Barbara Bonisolli - ISBN: 9789044741834
book
Order now

Koken uit eigen tuin

Barbara Bonisolli

(Nederlands, Gebonden, 22-02-2017)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Basis kookboeken
Heerlijk genieten van de volle smaak van zelfgekweekte groenten en fruit volgens het ritme van de seizoenen Door uw moestuin wandelen en u laten inspireren door wat er geoogst kan worden om een smaakvol gerecht op tafel te toveren... Dat is wat Barbara Bonisolli elke dag doet! In dit boek legt ze ... Lees verder
23
Basishandboek brood bakken - Guillaume Decaux; Cecile Decaux - ISBN: 9789044742053
book
Order now

Basishandboek brood bakken

Guillaume Decaux; Cecile Decaux

(Nederlands, Gebonden, 21-02-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,95
Genre: Basis kookboeken
Breng de geur van versgebakken brood in huis met de meer dan 80 verrukkelijke recepten voor de broodmachine Wat de bakker kan, kunt u ook! In dit boek vindt u heel veel recepten om de heerlijkste broden te bakken met uw broodbakmachine. Begin met de basisrecepten waarbij u de machine al het werk... Lees verder