Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Basis kookboeken

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

Verwachte titels

Feestelijk biologisch tafelen - ISBN: 9789087241421

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Ma cuisine - Jaap Klosse; Auguste Escoffier; A. Escoffier - ISBN: 9789061942009
book
Order now

Ma cuisine

escoffier voor iedereen

Jaap Klosse; Auguste Escoffier; A. Escoffier

(Nederlands, Gebonden, 11-10-2017)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 29,95
Genre: Basis kookboeken
Al 20 jaar is de Nederlandse vertaling uitverkocht maar nu zal eindelijk de herdruk van de bijbel voor amateurkoks verschijnen, voor het eerst uitgebreid met 48 kleurenfoto’s van gerechten die volgens Ma Cuisine receptuur zijn bereid. Naast zijn wereldberoemde kookboek Guide Culinaire, (in Nederland... Lees verder
2
Lekker &amp; makkelijk koolhydraatarm - Anna-Karina van Denderen - ISBN: 9789082659801
book
Order now

Lekker & makkelijk koolhydraatarm

de allerlekkerste recepten voor een gezonde leefstijl

Anna-Karina van Denderen

(Nederlands, Gebonden, 06-10-2017)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Basis kookboeken
Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een afwisselend menu makkelijk. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een echt lekker koolhydraatarm gerecht... Lees verder
3
Sternek&Atilde;&frac14;che zwischen Maas und Rhein - ISBN: 9789058561961
book
Order now

Sterneküche zwischen Maas und Rhein

(Nederlands, Gebonden)

Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Prijs: € 49,90
Genre: Basis kookboeken
2006. 152 S. m. zahlr. Farbfotos. 27,5 cm Lees verder
4
Bareiss - Gro&Atilde;e gastronomische Oper - Lumpp, Claus-Peter; Breuer, Hans P. O. - ISBN: 9789058561435
book
Order now

Bareiss - Große gastronomische Oper

Lumpp, Claus-Peter; Breuer, Hans P. O.

(Nederlands, Gebonden, 15-11-2004)

Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Prijs: € 60,00
Genre: Basis kookboeken
Das Gourmetrestaurant Bareiss zählt zu den Top Ten der deutschen Spitzengastronomie und sein Küchenchef Claus-Peter Lumpp zu den meistdekorierten Köchen.§§Das Buch gibt einerseits einen Einblick in die Ferienwelt des Hotels Bareiss, das einen Rahmen von perfekter und zugleich herzlicher Gastfreunds... Lees verder
5
Eet Paleo in 7 stappen - Marinka Bil - ISBN: 9789082247725
book
Order now

Eet Paleo in 7 stappen

alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers

Marinka Bil

(Nederlands, Gebonden, 18-11-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 29,95
Genre: Basis kookboeken
Eet Paleo in 7 Stappen is hét boek op het gebied van gezond eten. Het is je nog nooit zo makkelijk én lekker gemaakt om over te stappen naar een Paleo leefstijl. Lees verder
6
Vurrukkulluk - Mascha Lammes; Ronald Giphart - ISBN: 9789057597367
book
Order now

Vurrukkulluk

101 beproefde recepten voor het moderne gezin

Mascha Lammes; Ronald Giphart

(Nederlands, Paperback, 17-01-2016)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Basis kookboeken
Koken met kinderen: waar vroeger steevast aardappelen, groenten en vlees op het menu stonden, wil het moderne gezin wel iets meer variatie. Maar hoe doe je dat als je weinig tijd hebt en je kinderen lastige eters zijn? Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha Lammes verzamelen al twintig jaar de lekkerst... Lees verder
7
Het buurtsuperkookboek - Marianne Meijerink - ISBN: 9789492086266
book
Order now

Het buurtsuperkookboek

koken met producten uit Turkse en Marokkaanse winkels

Marianne Meijerink

(Nederlands, Paperback, 30-09-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,95
Genre: Basis kookboeken
In de Turkse en Marokkaanse buurtsuper vind je alles wat jouw culinaire hart begeert. Ga mee op ontdekkingstocht met culinair journaliste Marianne Meijerink (ELLE Eten). Zij legt helder uit wat bijvoorbeeld nigellazaad, okra of aardpeer is en vertelt je wat je ermee kunt doen. Ook de lekkernijen van... Lees verder
8
Koken met granen - Laura Agar Wilson - ISBN: 9789089896643
book
Order now

Koken met granen

De lekkerste gerechten met spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer

Laura Agar Wilson

(Nederlands, Gebonden, 29-09-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 25,00
Genre: Basis kookboeken
Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen b... Lees verder
9
Het groot culinair croquettenkookboek - Edwin Kats - ISBN: 9789049400828
book
Order now

Het groot culinair croquettenkookboek

Edwin Kats

(Nederlands, Gebonden, 24-09-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 39,95
Genre: Basis kookboeken
HET GROOT CULINAIR CROQUETTENKOOKBOEK bevat zo'n 80 recepten, van klassiekers tot hoogstandjes uit het sterrenrepertoire van Edwin Kats, voormalig chef van La Rive en het Intercontinental Amstel Amsterdam.Met prachtige foto's en zo beschreven dat iedereen ze thuis kan maken, in verschillen... Lees verder
10
Groente - ISBN: 9789051770605
book
Order now

Groente

62 recepten voor je dagelijkse portie

(Nederlands, Gebonden, 09-07-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 12,95
Genre: Basis kookboeken
Groenten zijn prachtige producten uit de natuur. Elke soort heeft zijn eigen vorm, kleur,geur, structuur en smaak. Je hebt oneindig veel mogelijkheden om te variëren en om ze te combineren. Om nog maar te zwijgen over de verschillende manieren van bereiding of de momenten waarop je groente kunt eten... Lees verder
11
De smaak van de Middeleeuwen - Lena Mariiesdochter; Mariie Niemantsverdriet - ISBN: 9789492165060
book
Order now

De smaak van de Middeleeuwen

bourgondisch banket voor beginners

Lena Mariiesdochter; Mariie Niemantsverdriet

(Nederlands, Gebonden, 24-06-2015)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 15,00
Genre: Basis kookboeken
Een boekje vol middeleeuwse wetenswaardigheden en recepten, met een knipoog. De recepten zijn lekker en goed maakbaar, maar het boek pretendeert geen historisch standaardwerk te zijn, sommige dingen zijn wellicht voer voor discussie. Bracht Marco Polo bijvoorbeeld echt een recept voor ijs mee uit Ch... Lees verder
12
Alles over Kruiden - Brigitte Lotz; Andrea Rausch - ISBN: 9789036633598
book
Order now

Alles over Kruiden

Brigitte Lotz; Andrea Rausch

(Nederlands, Gebonden, 02-07-2018)

Beschikbaar: In herdruk
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Genre: Basis kookboeken
De 70 bekendste kruiden van A tot Z.* alles over herkomst, teelt, verzorging en oogst* wat u wilt weten over werkzame bestanddelen* de verschillende toepassingen van kruiden* de leukste ideeën voor zoete en hartige gerechten* tips voor schoonheidsverzorging* de geneeskr... Lees verder
13
Alles over Kruidenbox - ISBN: 9789036633543
book
Order now

Alles over Kruidenbox

(Nederlands, Gebonden, 08-05-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Basis kookboeken
Een box met 2 boeken! Alles over Kruiden & Geneeskrachtige kruiden bij elkaar. Meer dan 170 kruiden verdeeld over twee handige boeken: De 70 bekendste kruiden voor gebruik in de keuken tot schoonheidsverzorging - Ruim 100 geneeskrachtige kruiden uit de natuur, van akkerhoningklaver tot zwarte bes. Lees verder
14
Alles over Chocolade - Tobias Pehle - ISBN: 9789036633628
book

Alles over Chocolade

Tobias Pehle

(Nederlands, Gebonden, 01-05-2015)

Beschikbaar: Nee
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Genre: Basis kookboeken
Ontdek de fascinerende en veelzijdige wereld van chocolade. * een overzicht van de beste chocoladeproducten * van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties * van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines * alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de ve... Lees verder
15
David speelt met vuur - Eric van Det; David Pauka - ISBN: 9789078987079
book
Order now

David speelt met vuur

recepten en tips voor de barbecue en grill

Eric van Det; David Pauka

(Nederlands, Gebonden, 23-04-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Basis kookboeken
David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill. Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers op de barbecue. Hallo vitello tonato, bavette en watermeloen! ... Lees verder
16
The wonderful world of the stroopwafel - Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans - ISBN: 9789081790468
book
Order now

The wonderful world of the stroopwafel

The famous Dutch cookie that sticks!

Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans

(Nederlands, Gebonden, 17-04-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 22,50
Genre: Basis kookboeken
Warm, sweet, fun and tasty. The pride of Holland, and a real all-rounder. Stroopwafels, so familiar yet so exciting. Making them yourself is easier than you'd think, with our recipes for syrup, stroopwafels and syrup biscuits. If you want to, you can even prepare a complete stroopwafel menu. From ap... Lees verder
17
De wereld van de stroopwafel - Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans - ISBN: 9789081790475
book
Order now

De wereld van de stroopwafel

Het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!

Ulrike Schmidt; Lineke Eerdmans

(Nederlands, Gebonden, 31-03-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,95
Genre: Basis kookboeken
Warm, zoet, leuk én lekker. Hollands trots en op alle markten thuis. Stroopwafels, zo vertrouwd en toch ook spannend. Zelf maken is makkelijker dan je denkt met de recepten voor stroop, stroopwafels en stroopkoeken. Als je wilt, kun je een heel stroopwafelmenu bereiden. Van borrelhap tot soep, van h... Lees verder
18
Smullen zonder suiker! - Laura Korssen; Karlijn Smeets - van Basten Batenburg - ISBN: 9789082141610
book
Order now

Smullen zonder suiker!

gezonder leven. natuurlijk gezoet.

Laura Korssen; Karlijn Smeets - van Basten Batenburg

(Nederlands, Paperback, 16-09-2016)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Basis kookboeken
Smullen zonder Suiker! Een kookboek voor snoepkonten die gezonder willen leven Meer dan 30 heerlijke makkelijk te maken recepten, gezoet met natuurlijke suikers zoals; dadels,honing, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en meer. Recepten van ijs tot taart, cupcakes, snoep en koek. Zoete recepten met ... Lees verder
19
De broodbijbel - Jennie Shapter; Christine Ingram - ISBN: 9789048311736
book
Order now

De broodbijbel

alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven

Jennie Shapter; Christine Ingram

(Nederlands, Gebonden, 01-09-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,50
Genre: Basis kookboeken
In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een per... Lees verder
20
Van aardappelschil tot wortelloof - Sabine Lambrechts; Hilde Jammaers; Els Gils; Christel Delen - ISBN: 9789491395093
book
Order now

Van aardappelschil tot wortelloof

no waste cooking

Sabine Lambrechts; Hilde Jammaers; Els Gils; Christel Delen

(Nederlands, Gebonden, 12-03-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Basis kookboeken
Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, ... Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardappelschillen, guacamole van broccolisteel of soep van wortelloof zijn overheerlijk. En daar blijft het niet bij. Ook appelschillen, radijsjesloof... Lees verder
21
Koken uit eigen tuin - Barbara Bonisolli - ISBN: 9789044741834
book
Order now

Koken uit eigen tuin

Barbara Bonisolli

(Nederlands, Gebonden, 22-02-2017)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Basis kookboeken
Heerlijk genieten van de volle smaak van zelfgekweekte groenten en fruit volgens het ritme van de seizoenen Door uw moestuin wandelen en u laten inspireren door wat er geoogst kan worden om een smaakvol gerecht op tafel te toveren... Dat is wat Barbara Bonisolli elke dag doet! In dit boek legt ze ... Lees verder
22
Basishandboek brood bakken - Guillaume Decaux; Cecile Decaux - ISBN: 9789044742053
book
Order now

Basishandboek brood bakken

Guillaume Decaux; Cecile Decaux

(Nederlands, Gebonden, 21-02-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,95
Genre: Basis kookboeken
Breng de geur van versgebakken brood in huis met de meer dan 80 verrukkelijke recepten voor de broodmachine Wat de bakker kan, kunt u ook! In dit boek vindt u heel veel recepten om de heerlijkste broden te bakken met uw broodbakmachine. Begin met de basisrecepten waarbij u de machine al het werk... Lees verder
23
Fin de si&Atilde;&uml;cle patisserie - H.C. Hemker - ISBN: 9789082094916
book
Order now

Fin de siècle patisserie

recepten van het huis F.T.Köttelbrink

H.C. Hemker

(Nederlands, Gebonden, 13-02-2015)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 7,00
Genre: Basis kookboeken
Hendrik Hemker maakte in 1898 en 1899 aantekeningen van de recepten die hij bereidde als leerling bij banketbakker Köttelbrink in de Amsterdamse Oude Spiegelstraat. Fin de siècle patisserie is een weergave van en toelichting op de oorspronkelijke tekst. Het geeft een kijkje in het alledaagse banketb... Lees verder