Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mindfulness Doeboek

8-weekse cursus

Mindfulness Doeboek - Eva Brobbel - ISBN: 9789047622994
Prijs: € 24,99
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, donderdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (31-03-2017)
Genre: Spiritualiteit
Boekenliefde.nl:
Mindfulness Doeboek op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag.

Details

Titel: Mindfulness Doeboek
auteur: Eva Brobbel
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 31-03-2017
NUR: Spiritualiteit
Gewicht: 964 gr
ISBN/ISBN13: 9789047622994
Intern nummer: 37304723

Extra informatie

In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag.

Recensie

Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en piekeren door met je aandacht in het hier en nu te zijn. In dit werkboek vind je de gehele mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. De simpele maar doeltreffende oefeningen zijn gericht op deze training in focus en aandacht. De bijbehorende audio bevat diverse meditaties zoals de bodyscan, zit- en loopmeditaties en visualisaties zoals de berg en het meer. Met de ruim 60 oefeningen in het boek en de 10 bijbehorende meditaties op audio kun je direct thuis aan de slag. Iedere week zijn er andere (schrijf)opdrachten, invuloefeningen, tests en tips binnen een bepaald thema, zoals het beter omgaan met stress en meer (zelf)compassie. Na 8 weken ken je niet alleen alle ins en outs van deze aandachtstraining, maar heb je ook ervaring opgedaan met mediteren en met hoe je vaker aanwezig kunt zijn in het moment. Geen overbodige luxe in onze drukke maatschappij vol prikkels en afl eiding.

Dit werkboek bevat: complete cursus, 8 oefeningen per week, 10 meditaties (cd & download), schema's en logboeken, tests en tips.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen