Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Loopbaanplanning

richting geven aan je carriere

Loopbaanplanning - Els Ackerman - ISBN: 9789000319398
Prijs: € 15,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (07-03-2013)
Genre: Solliciteren
Boekenliefde.nl:
Loopbaanplanning op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een beknopte handleiding. Herken je kwaliteiten, zoek uit wat je tegenhoudt om verder te komen en zet je eerste stappen in de richting van een nieuwe toekomst, in welk fase van je leven je ook bent.

Els Ackerman heeft een eigen praktijk voor loopbaanadvies en coaching. Zij is verbonden aan Intermediair, waar zij via de website lezers adviseert over werk, loopbaan en carrièreplanning. Daarnaast is ze columnist en schrijfdocent.

Details

Titel: Loopbaanplanning
auteur: Els Ackerman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 07-03-2013
NUR: Solliciteren
Afmetingen: 216 x 140 x 10
Gewicht: 227 gr
ISBN/ISBN13: 9789000319398
Intern nummer: 23917785

Extra informatie

intermediair Loopbaanplanning

Recensie

Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een beknopte handleiding. Herken je kwaliteiten, zoek uit wat je tegenhoudt om verder te komen en zet je eerste stappen in de richting van een nieuwe toekomst, in welk fase van je leven je ook bent. Els Ackerman heeft een eigen praktijk voor loopbaanadvies en coaching. Zij is verbonden aan Intermediair, waar zij via de website lezers adviseert over werk, loopbaan en carrièreplanning. Daarnaast is ze columnist en schrijfdocent.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.