Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Doe je droombaan!

Doe je droombaan! - Joost Veldman - ISBN: 9789000313167
Prijs: € 17,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (06-06-2012)
Genre: Solliciteren
Boekenliefde.nl:
Doe je droombaan! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur.
Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan?
Wat zijn hun drijfveren en passies?

Boswachter André Wels loopt elke dag fluitend door natuurgebied de Horsterwold. Automonteur Mark Michels wist op zijn tweede al alle automerken op de snelweg op te noemen en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Marja Voogt besloot het roer om te gooien nadat ze kanker kreeg, volgde een opleiding en werd boekbinder.
Al deze mensen hebben een ding met elkaar gemeen; ze doen allemaal hun droom-baan! Toch blijkt uit onderzoek dat meer dan de helft van de Nederlanders denkt dat hun droombaan onbereikbaar is. In Doe je droombaan! doet Veldman niet alleen verslag van zijn avonturen, hij gaat samen met jou als lezer op zoek naar jouw droombaan en moedigt je aan deze te verwezenlijken. Laat je meeslepen en inspireren.

Details

Titel: Doe je droombaan!
auteur: Joost Veldman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 06-06-2012
NUR: Solliciteren
Afmetingen: 216 x 139 x 20
Gewicht: 393 gr
ISBN/ISBN13: 9789000313167
Intern nummer: 21108541

Extra informatie

Doe je droombaan!

Recensie

Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur. Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan? Wat zijn hun drijfveren en passies? Boswachter André Wels loopt elke dag fluitend door natuurgebied de Horsterwold. Automonteur Mark Michels wist op zijn tweede al alle automerken op de snelweg op te noemen en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Marja Voogt besloot het roer om te gooien nadat ze kanker kreeg, volgde een opleiding en werd boekbinder. Al deze mensen hebben een ding met elkaar gemeen; ze doen allemaal hun droom-baan! Toch blijkt uit onderzoek dat meer dan de helft van de Nederlanders denkt dat hun droombaan onbereikbaar is. In Doe je droombaan! doet Veldman niet alleen verslag van zijn avonturen, hij gaat samen met jou als lezer op zoek naar jouw droombaan en moedigt je aan deze te verwezenlijken. Laat je meeslepen en inspireren.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.