Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Die baan is voor mij!

solliciteren anno nu in 10 stappen

Die baan is voor mij! - Ellen Steffens; Estrella Meijs - ISBN: 9789058716583
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (04-06-2013)
Genre: Solliciteren
Boekenliefde.nl:
Die baan is voor mij! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan
dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus
aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van solliciteren en profileren. We hebben deze methode de afgelopen jaren ingezet en geoptimaliseerd, en de resultaten bewijzen de effectiviteit.

In een tijd waarin employability en inzetbaarheid steeds belangrijker worden, zijn de vaardigheden om te solliciteren en je te profileren van cruciaal belang. Door de veranderde wetgeving en rechten van werknemers is een baan voor het leven veranderd in een leven vol banen. Succesvol solliciteren
hoort hierbij en geeft je de kans je loopbaan effectief te beïnvloeden.

Dit boek biedt je kort en krachtig de handvatten om een nieuwe baan te vinden of een carrièrestap te maken. Uiteraard komt de 'technische' kant van solliciteren zoals het cv, de brief en vacatureanalyse aan de orde. Daarnaast besteden we aandacht aan personal branding, netwerken en andere onderwerpen die nauw samenhangen met solliciteren.

Neem de juiste stappen, ga goed voorbereid de arbeidsmarkt op en vind de baan
die je wil!

Details

Titel: Die baan is voor mij!
auteur: Ellen Steffens; Estrella Meijs
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 70
Uitgever: Uitgeverij Thema
Publicatiedatum: 04-06-2013
NUR: Solliciteren
Afmetingen: 218 x 158 x 13
Gewicht: 304 gr
ISBN/ISBN13: 9789058716583
Intern nummer: 24130844

Extra informatie

Die baan is voor mij!

Recensie

Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van solliciteren en profileren. We hebben deze methode de afgelopen jaren ingezet en geoptimaliseerd, en de resultaten bewijzen de effectiviteit. In een tijd waarin employability en inzetbaarheid steeds belangrijker worden, zijn de vaardigheden om te solliciteren en je te profileren van cruciaal belang. Door de veranderde wetgeving en rechten van werknemers is een baan voor het leven veranderd in een leven vol banen. Succesvol solliciteren hoort hierbij en geeft je de kans je loopbaan effectief te beïnvloeden. Dit boek biedt je kort en krachtig de handvatten om een nieuwe baan te vinden of een carrièrestap te maken. Uiteraard komt de 'technische' kant van solliciteren zoals het cv, de brief en vacatureanalyse aan de orde. Daarnaast besteden we aandacht aan personal branding, netwerken en andere onderwerpen die nauw samenhangen met solliciteren. Neem de juiste stappen, ga goed voorbereid de arbeidsmarkt op en vind de baan die je wil!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.