Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

PENSIOENEN EEN HANDLEIDING VOOR DE PRAKTIJK

PENSIOENEN EEN HANDLEIDING VOOR DE PRAKTIJK - ISBN: 9789462151314
Prijs: € 45,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (12-03-2014)
Genre: Personeel en organisatie
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Pensioen staat volop in de schijnwerpers. De betaalbaarheid van pensioenen staat door financiële crises onder druk. Daarnaast is de pensioenleeftijd verhoogd. Dergelijke berichten roepen bij werknemers vragen op over hun pensioen. Moet ik langer doorwerken? Heb ik straks voldoende inkomen?
Dit boek biedt personeelsmedewerkers of HR-adviseurs handvatten om vragen van werknemers over pensioen te beantwoorden. Alle belangrijke gebeurtenissen in het leven van een werknemer en de gevolgen voor zijn pensioen komen aan bod, zoals indiensttreding, huwelijk en echtscheiding, verlof, uitdiensttreding en overlijden.
Dit boek geeft de afdeling Personeel & Organisatie bovendien informatie om de adviesrol richting werkgever te vervullen. Twee belangrijke onderwerpen krijgen speciale aandacht. Het eerste is waardeoverdracht. Hoe werkt het en wanneer is het gunstig voor de werknemer? Het tweede is de financiële crises en de gevolgen daarvan voor pensioen. Pensioenen: Een handleiding voor de praktijk biedt een compleet overzicht van alle aspecten van pensioen die voor de HR-adviseur van belang zijn. Een onmisbare handleiding voor elke afdeling Personeel & Organisatie.

Drs. Robbert van Woerden (1973) is senior consultant bij KWPS en eigenaar van Pensioen 51.
Corey Dekkers Msc MFP FFP (1970) is senior pensioenspecialist bij Pensioennavigator B.V.
te Amsterdam en een ervaren docent inzake pensioengerelateerde onderwerpen.

Details

Titel: PENSIOENEN EEN HANDLEIDING VOOR DE PRAKTIJK
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Vakmedianet
Publicatiedatum: 12-03-2014
NUR: Personeel en organisatie
Afmetingen: 242 x 158 x 5
Gewicht: 149 gr
ISBN/ISBN13: 9789462151314
Intern nummer: 25072491

Extra informatie

Pensioenen: een handleiding voor de praktijk

Recensie

Pensioen staat volop in de schijnwerpers. De betaalbaarheid van pensioenen staat door financiële crises onder druk. Daarnaast is de pensioenleeftijd verhoogd. Dergelijke berichten roepen bij werknemers vragen op over hun pensioen. Moet ik langer doorwerken? Heb ik straks voldoende inkomen? Dit boek biedt personeelsmedewerkers of HR-adviseurs handvatten om vragen van werknemers over pensioen te beantwoorden. Alle belangrijke gebeurtenissen in het leven van een werknemer en de gevolgen voor zijn pensioen komen aan bod, zoals indiensttreding, huwelijk en echtscheiding, verlof, uitdiensttreding en overlijden. Dit boek geeft de afdeling Personeel & Organisatie bovendien informatie om de adviesrol richting werkgever te vervullen. Twee belangrijke onderwerpen krijgen speciale aandacht. Het eerste is waardeoverdracht. Hoe werkt het en wanneer is het gunstig voor de werknemer? Het tweede is de financiële crises en de gevolgen daarvan voor pensioen. Pensioenen: Een handleiding voor de praktijk biedt een compleet overzicht van alle aspecten van pensioen die voor de HR-adviseur van belang zijn. Een onmisbare handleiding voor elke afdeling Personeel & Organisatie. Drs. Robbert van Woerden (1973) is senior consultant bij KWPS en eigenaar van Pensioen 51. Corey Dekkers Msc MFP FFP (1970) is senior pensioenspecialist bij Pensioennavigator B.V. te Amsterdam en een ervaren docent inzake pensioengerelateerde onderwerpen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.