Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Radio Noordzee Nationaal

mijn jaren bij Nederlands eerste officiële, commerciële radiostation

Radio Noordzee Nationaal - Rene van den Abeelen - ISBN: 9789402118919
Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (17-05-2014)
Genre: Massacommunicatie
Boekenliefde.nl:
Radio Noordzee Nationaal op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Op 13 juli 1992 kreeg Radio Noordzee Nationaal uit handen van WVC minister Hedy D'ancona als eerste een machtiging voor commerciële radiouitzendingen in ons land. Anderhalf jaar later sleepte het station een veel betwiste etherfrequentie in de wacht. René van den Abeelen was één van de eerste vier stemmen van het station; als presentator en nieuwslezer. In dit boek biedt hij lezers een unieke blik achter de schermen met nooit vertelde verhalen over zijn eigen herinneringen en die van een twintigtal andere betrokkenen waaronder Jerney Kaagman, Peter Teekamp, Marc Jacobs, Will Luikinga en Chris Smeekes.
De start van het station, Kamervragen over belangenverstrengeling, de opbouw, de voor die dagen unieke automatisering, de ontelbare wijzingen in programmering, format en programmaleiding, de hilarische 1 aprilgrappen uit 1996 en '97... het komt allemaal aan bod.
Maar liefst 20 pagina's nooit gepubliceerde foto's, waarvan 18 in kleur, uit eigen archief en met exclusieve toegang tot bonusmateriaal op internet, zoals historische geluidsfragmenten en meer foto's waaronder zelfs 3D foto's van Noordzee-medewerkers!

Details

Titel: Radio Noordzee Nationaal
auteur: Rene van den Abeelen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Brave New Books
Publicatiedatum: 17-05-2014
NUR: Massacommunicatie
Afmetingen: 240 x 170 x 8
Gewicht: 360 gr
ISBN/ISBN13: 9789402118919
Intern nummer: 26998479

Extra informatie

Radio Noordzee Nationaal

Recensie

Op 13 juli 1992 kreeg Radio Noordzee Nationaal uit handen van WVC minister Hedy D'ancona als eerste een machtiging voor commerciële radiouitzendingen in ons land. Anderhalf jaar later sleepte het station een veel betwiste etherfrequentie in de wacht. René van den Abeelen was één van de eerste vier stemmen van het station; als presentator en nieuwslezer. In dit boek biedt hij lezers een unieke blik achter de schermen met nooit vertelde verhalen over zijn eigen herinneringen en die van een twintigtal andere betrokkenen waaronder Jerney Kaagman, Peter Teekamp, Marc Jacobs, Will Luikinga en Chris Smeekes. De start van het station, Kamervragen over belangenverstrengeling, de opbouw, de voor die dagen unieke automatisering, de ontelbare wijzingen in programmering, format en programmaleiding, de hilarische 1 aprilgrappen uit 1996 en '97... het komt allemaal aan bod. Maar liefst 20 pagina's nooit gepubliceerde foto's, waarvan 18 in kleur, uit eigen archief en met exclusieve toegang tot bonusmateriaal op internet, zoals historische geluidsfragmenten en meer foto's waaronder zelfs 3D foto's van Noordzee-medewerkers! Via de auteur zèlf is het boek ook als luisterboek verkrijgbaar!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.