Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zoefff, ingehaald door de tijd

Een wandeling van tijd naar timemanagement, via leiderschap en keuzes die je onderweg maakt, weer terug naar jezelf. Naar hoe je tijd beleeft, hoe je er mee om kunt gaan.

Zoefff, ingehaald door de tijd - Frank Hofland - ISBN: 9789490925017
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (20-07-2010)
Genre: Management algemeen
Boekenliefde.nl:
Zoefff, ingehaald door de tijd op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over tijd, tijdbeleving, timemanagement, leiderschap, keuzes, omgaan met tijd, ondernemerszin. Over wat Maya's, Einstein en Benedictus met tijd te maken hebben.

Details

Titel: Zoefff, ingehaald door de tijd
auteur: Frank Hofland
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Smartistique
Publicatiedatum: 20-07-2010
NUR: Management algemeen
Afmetingen: 211 x 150 x 19
Gewicht: 298 gr
ISBN/ISBN13: 9789490925017
Intern nummer: 15303834

Extra informatie

Leuk, leerzaam en vlot leesbaar boek. Humorvol wandel je langs ervaringen en (on)herkenbare situaties en komen er tips voorbij die je op je werk, maar ook in prive kunt gebruiken. De rode draad is: tijd. Maar er is meer. Je steekt er in ieder geval altijd iets van op. Wil je dat wel? Snel kopen of bestellen dan en lezen. Aanrader.

Recensie

Leen Zevenbergen, auteur van managementbestsellers, Henk Hofland,journalist, columnist NRC, Maarten Beernink, o.a. oud hoofdredacteur Elsevier Retail Schreven een aanbeveling. Zie de website of achterkant van het boek.

Inhoudsopgave

Zoeff, ingehaald door de tijd Tijd tekort in overvloed Heb ik hier wel tijd voor Wat je zegt, ben je zelf Eigenwijs Luisteren Vergaderen Zo kan het ook Tijd is een beleving Duurt een etmaal nog wel 24 uur? Een vol bord Walk, don t run Bazen en personeel Werk versus privé De één is de ander niet Met vereende krachten Voeten op het bureau Aangenaam kennismaken Sfeerbepalers Tuinieren De terugkeer van de ondernemer Woelige baren Botenbedrijvigheid Goed zeemanschap SOS-methode Schakelen Gewoontes, tradities, bedrijfscultuur Grote stappen, snel thuis Terug in de tijd Huis of schuurtje Uitgelicht Wandeling Tekst en uitleg Index

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.