Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hoe krijgen ze me zo gek?

over het zelf aanpakken van frustraties, ineffectief gedrag en andere werkdilemmas

Hoe krijgen ze me zo gek? - Rinus Vermeulen; Marjan Haselhoff - ISBN: 9789052619934
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (25-01-2013)
Genre: Management algemeen
Boekenliefde.nl:
Hoe krijgen ze me zo gek? op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Veel managers balen er regelmatig van dat dingen niet gaan zoals ze willen dat ze gaan. Je krijgt mensen niet mee in verandering, ze nemen onvoldoende verantwoordelijkheid, ontplooien te weinig initiatieven, halen hun resultaten niet, et cetera. Vaak zorgt dit voor een ontevreden gevoel; je mist de grip op je team, wordt geleefd door anderen en komt misschien wel uitgeblust thuis.

Details

Titel: Hoe krijgen ze me zo gek?
auteur: Rinus Vermeulen; Marjan Haselhoff
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 136
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Plaats van publicatie: NL
Publicatiedatum: 25-01-2013
NUR: Management algemeen
Afmetingen: 228 x 133 x 13
Gewicht: 242 gr
ISBN/ISBN13: 9789052619934
Intern nummer: 24043270

Extra informatie

Hoe krijgen ze me zo gek?

Recensie

Word jij soms ook 'gek' van de mensen in je team? Dat is niet zo uitzonderlijk. Veel managers balen er regelmatig van dat dingen niet gaan zoals ze willen dat ze gaan. Je krijgt mensen niet mee in verandering, ze nemen onvoldoende verantwoordelijkheid, ontplooien te weinig initiatieven, halen hun resultaten niet, et cetera. Vaak zorgt dit voor een ontevreden gevoel; je mist de grip op je team, wordt geleefd door anderen en komt misschien wel uitgeblust thuis. Deze frustraties zijn te overwinnen door jouw eigen ineffectieve gedrag tegen het licht te houden.

Effectief leidinggeven gaat over het veranderen van jezelf vanuit de gedachte dat je alleen op jezelf 100% invloed hebt. Veel werkdilemma's zijn terug te voeren op gedrag waarmee jij jezelf onbewust saboteert. Denk aan je controledrang, ongeduld, perfectionisme, confrontatiemijdend- of pleasegedrag.

Confronterend? Zeker! Maar ook bewezen effectief. Door het toepassen van de zeer praktische methode van Marjan Haselhoff leer je op een ontspannen maar zeer effectieve manier leiding te geven en wordt managen leuker en succesvoller dan ooit tevoren.

'Zo word je gelukkiger en effectiever als manager en als mens. Lezen dus en morgen toepassen!' - Prof.dr.ir. Mathieu Weggeman, bestuursadviseur en hoogleraar organisatiekunde aan de Technische Universiteit Eindhoven.

'Ontspannen blijven ook onder moeilijke omstandigheden! Wie wil dat niet? Het recept heeft alles te maken met het managen van emoties. Marjan beschrijft met tal van voorbeelden en veel oefeningen wat u eraan kunt doen. Doe er uw voordeel mee.' -Prof. dr. Willem Mastenbroek, hoofdredacteur ManagementSite.nl

'Persoonlijke ontwikkeling is nooit klaar. Wie wil (leren) omgaan met ineffectief gedrag vindt in dit boek prachtige voorbeelden en handige handvatten op weg naar Personal Power. En wie is daar niet naar op zoek?' - Ewald Smits, Management Team

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.