Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

50 inzichten management

onmisbare basiskennis

50 inzichten management - Marian van Eekelen; Edward Russell-Walling - ISBN: 9789085712992
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-05-2010)
Genre: Management algemeen
Boekenliefde.nl:
50 inzichten management op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit boek geeft een handzaam overzicht van debelangrijkste managementideeën. In vijftigcompacte essays worden begrippen behandeld als branding, outsourcing, voorraadwaardering en vraag-aanbod. De klassieke theorieën uit de marketing, zoals de 80-20 regel, Ansoff’s grid en de Boston Matrix, komen aan de orde. Ook de nieuwste inzichten uit de online marketing ontbreken niet. 50 inzichten management is een must iedereen die zich wil bekwamen in leiderschap, strategie, innovatie en klantenbinding. Het bevat intrigerende voorbeelden van succesvolle bedrijven, honderden zinnige citaten van de belangrijke denkers en een handig overzicht van managementjargon.

Details

Titel: 50 inzichten management
auteur: Marian van Eekelen; Edward Russell-Walling
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 208
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 20-05-2010
NUR: Management algemeen
Gewicht: 483 gr
ISBN/ISBN13: 9789085712992
Intern nummer: 13586802

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 15-06-2010   geschreven door  Patrick Vandendaele
Weer een zeer interessant boekje in een reeks dat als opzet heeft de essentile principes en inzichten te geven over een aantal domeinen dat iedereen kan boeien. De vorige delen werden onder meer gewijd aan de filosofie en de natuurkunde of de stromingen in de geschiedenis. Deze keer krijgen we een bundel van een vijftigtal duidingen in het domein van het management, en de technieken die eigen zijn aan de wereld van het leiden en begeleiden van een bedrijf. Tal van benaderingen en beschrijvingen die ook vandaag nog belangrijk zijn, maar niet meer steeds even duidelijk zijn voor de mensen. Het past perfect in de reeks, want we krijgen duidingen op een heldere manier van de belangrijkste domeinen en invalshoeken die te maken hebben met het managen en de wereld van de ondernemingen, De manier van aanpakken is identiek, de thema's uiteraard verschillend. Het geeft een eerste ontmoeting en een uitnodiging tot verdieping van deze onderwerpen doorheen een leuke benadering van de basisgegevens die eigen zijn aan dit belangrijk domein binnen onze maatschappij. Niet zomaar een beschrijving van deze stromingen, maar wel een vijftigtal essays die een aantal thema's brengen en bespreken, en die je zo in de sfeer van het denken weet te brengen, op een toegankelijke en interessante manier, en waarbij we werkelijk een zeer gediversifieerde reeks van invalshoeken onder ogen krijgen, en waarbij we wel degelijk een manier van denken aangereikt krijgen die je zal overtuigen om je jezelf te gaan verdiepen in deze domeinen, en alvast een duidelijk beeld geven voor wat deze stromingen staan. Op een boeiende wijze wordt dit ingebouwd in toegankelijke teksten die door iedereen leesbaar en begrijpbaar zijn, en die wel degelijk een passionele kennismaking kan zijn met deze ideen. Waar je niet spontaan zou aan beginnen, wordt hier een leuke lectuur die je op een heldere wijze duidelijk maken wat deze stromingen bieden en voor wat ze staan. Het is een absolute aanrader voor wie op een toegankelijke wijze wil kennis maken met deze wereld van moeilijk te vatten kennis Straffe toebak om zo'n kennis te kunnen vertalen tot begrijpbare lectuur. Hoedje af, en we kunnen enkel maar hopen dat dit het begin is van een nog ruimere reeks

Extra informatie

50 inzichten management

Recensie

Dit boek geeft een handzaam overzicht van debelangrijkste managementideeën. In vijftigcompacte essays worden begrippen behandeld als branding, outsourcing, voorraadwaardering en vraag-aanbod. De klassieke theorieën uit de marketing, zoals de 80-20 regel, Ansoffs grid en de Boston Matrix, komen aan de orde. Ook de nieuwste inzichten uit de online marketing ontbreken niet. 50 inzichten management is een must iedereen die zich wil bekwamen in leiderschap, strategie, innovatie en klantenbinding. Het bevat intrigerende voorbeelden van succesvolle bedrijven, honderden zinnige citaten van de belangrijke denkers en een handig overzicht van managementjargon.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.