Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zo werkt het dus niet!

omgaan met dwarsige medewerkers

Zo werkt het dus niet! - Thea Gevers - ISBN: 9789047008132
Prijs: € 20,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (21-04-2015)
Genre: Leidinggeven, coachen
Boekenliefde.nl:
Zo werkt het dus niet! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Iedere manager kent ze: medewerkers die niet openstaan voor verandering. Die wegkijken of anderen de schuld geven. 'Dwarsliggen' is een overlevingsmechanisme dat mensen (of teams) ontwikkelen als reactie op de omgeving: leidinggevende, collega's en organisatie.

Als leidinggevende kun je maar beter weten wat hen drijft. Soms ben je onbewust bezig hun gedrag te versterken. Soms ligt hun onwilligheid aan iets dat makkelijk op te lossen is. En soms hebben ze gewoon gelijk - dan moet er
iets in de organisatie veranderen.
Thea Gevers beschrijft in dit boek een aantal typische 'moeilijke medewerkers': hun gedrag, mogelijke beweegredenen en wat dat gedrag hun oplevert. Ze laat ook zien hoe anderen dat gedrag in stand houden of zelfs stimuleren. Natuurlijk doet ze praktische aanbevelingen om de problemen te verhelpen.

Details

Titel: Zo werkt het dus niet!
auteur: Thea Gevers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum: 21-04-2015
NUR: Leidinggeven, coachen
Afmetingen: 221 x 139 x 14
Gewicht: 219 gr
ISBN/ISBN13: 9789047008132
Intern nummer: 27940353

Biografie (woord)

Thea Gevers is psychologe en werkt als senior trainer, coach en adviseur bij de VUMC Academie. In haar ruim dertigjarige ervaring als communicatietrainer heeft zij zich gespecialiseerd in trainingen voor en coaching van (beginnend of meewerkend) leidinggevenden en teams. Ze schreef eerder Dirigeren en meespelen.

Extra informatie

Zo werkt het dus niet!

Recensie

Iedere manager kent ze: medewerkers die niet openstaan voor verandering. Die wegkijken of anderen de schuld geven. 'Dwarsliggen' is een overlevingsmechanisme dat mensen (of teams) ontwikkelen als reactie op de omgeving: leidinggevende, collega's en organisatie. Als leidinggevende kun je maar beter weten wat hen drijft. Soms ben je onbewust bezig hun gedrag te versterken. Soms ligt hun onwilligheid aan iets dat makkelijk op te lossen is. En soms hebben ze gewoon gelijk - dan moet er iets in de organisatie veranderen. Thea Gevers beschrijft in dit boek een aantal typische 'moeilijke medewerkers': hun gedrag, mogelijke beweegredenen en wat dat gedrag hun oplevert. Ze laat ook zien hoe anderen dat gedrag in stand houden of zelfs stimuleren. Natuurlijk doet ze praktische aanbevelingen om de problemen te verhelpen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.