Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Memo Financiële planning 2019

Memo Financiële planning 2019 - J.E. van den Berg - ISBN: 9789013153217
Prijs: € 79,55 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (05-03-2019)
Genre: Geld- / bank- / krediet- en verzekeringswezen
Boekenliefde.nl:
Memo Financiële planning 2019 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit memo is het ideale naslagwerk bij het schrijven van financiële (deel)plannen of het geven van advies hierover. U vindt in deze uitgave alle hoofdlijnen van de wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema’s. Alle deelgebieden van financiële planning zijn voor u op overzichtelijke wijze samengebracht.
Houdt u zich gedurende de werkdag bezig met het schrijven van financiële plannen of het geven van advies? Met Memo Financiële planning 2019 heeft u de hoofdlijnen van wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema’s altijd bij de hand.

Financieel advies vergemakkelijkt
De informatie is overzichtelijk en beknopt bijeengebracht. De bundel stelt u zo in staat op efficiënte wijze de benodigde wetstechnische en cijfermatige consequenties voor uw clientèle te overzien. De auteurs schetsen door de toegankelijke en praktijkgerichte benadering een helder en geïntegreerd beeld van de zes deelgebieden:
levensverzekeringen en pensioen
sparen en beleggen
financieringe
belastingen
juridische aspecten
sociale zekerheid
Met dit memo stelt u zorgvuldig en betrouwbaar advies op, zonder tijd te verliezen aan onnodig zoekwerk. Bovendien is de uitgave toegestaan bij het doen van verschillende examens.

Details

Titel: Memo Financiële planning 2019
auteur: J.E. van den Berg
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 05-03-2019
NUR: Geld- / bank- / krediet- en verzekeringswezen
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 450 gr
ISBN/ISBN13: 9789013153217
Intern nummer: 44258940

Recensie

Dit memo is het ideale naslagwerk bij het schrijven van financiële (deel)plannen of het geven van advies hierover. U vindt in deze uitgave alle hoofdlijnen van de wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s. Alle deelgebieden van financiële planning zijn voor u op overzichtelijke wijze samengebracht. Houdt u zich gedurende de werkdag bezig met het schrijven van financiële plannen of het geven van advies? Met Memo Financiële planning 2019 heeft u de hoofdlijnen van wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s altijd bij de hand. De informatie is overzichtelijk en beknopt bijeengebracht. De bundel stelt u zo in staat op efficiënte wijze de benodigde wetstechnische en cijfermatige consequenties voor uw clientèle te overzien. De auteurs schetsen door de toegankelijke en praktijkgerichte benadering een helder en geïntegreerd beeld van de zes deelgebieden: levensverzekeringen en pensioen sparen en beleggen financieringen belastingen juridische aspecten sociale zekerheid Met dit memo stelt u zorgvuldig en betrouwbaar advies op, zonder tijd te verliezen aan onnodig zoekwerk. Bovendien is de uitgave toegestaan bij het doen van verschillende examens. Memo Financiële planning 2019 biedt de student een toegankelijk en compleet naslagwerk over financiële planning en advies. Anders dan andere uitgaven, geeft dit memo bovendien een geïntegreerd overzicht van alle deelgebieden van financiële planning. Dit maakt de titel bijzonder geschikt voor onderwijsdoeleinden. Toegankelijk en compleet naslagwerk financiële planning en advies Bevat actuele wet- en regelgeving, tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s, waarbij alle deelgebieden aan bod komen Toegestaan bij het doen van verschillende examens. Niet voor niets heeft het memo zijn weg gevonden naar het onderwijs. Zo wordt het onder andere gebruikt bij de hbo-opleiding rechten voor het vak Financiële planning in de hoofdfase.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.