Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

ELSEVIER SOCIALE VERZEKERINGEN ALMANAK 2014

ELSEVIER SOCIALE VERZEKERINGEN ALMANAK 2014 - ISBN: 9789035251595
Prijs: € 98,32 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (31-07-2014)
Genre: Fiscale economie
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Sociale Verzekeringen Almanak 2014 van Elsevier is een gebruiksvriendelijke handleiding op het gebied van de (brede) sociale zekerheid. Het is een zeer betrouwbare bron om u als professional te informeren over alle ontwikkelingen in wetgeving, uitvoering en rechtspraak binnen het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel. De informatie wordt, gerangschikt naar wettelijke regeling, op heldere wijze belicht, zodat de doolhof van wet- en regelgeving op het terrein van de sociale zekerheid overzichtelijk wordt. Met voorbeelden van aanvraagformulieren, modellen en schema's en verwijzingen naar adressen voor nadere informatie.

De Sociale Verzekeringen Almanak 2014 informeert de gebruiker o.a. over (publieke en private) inkomensvoorzieningen, premieheffing, loonadministratie, ouderdomspensioen, kinderbijslag en studiefinanciering. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving rond werkloosheid en arbeidsongeschiktheid, zorg, arbeidsomstandigheden, preventie en re-integratie, evenals arbeidsrechtelijke ontwikkelingen worden behandeld.

Met in deze 2014 uitgave extra aandacht voor:
* Alles over werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, inkomensvoorzieningen en verzekeringen
* Ontwikkelingen rond pensioen en pensioengerechtigde leeftijd
* Ontwikkelingen aan de onderkant van de arbeidsmarkt en de Wet Werken naar Vermogen
* Ontwikkelingen in de Zvw en AWBZ
* Actuele ontwikkelingen in wetgeving, uitvoering en rechtspraak

Details

Titel: ELSEVIER SOCIALE VERZEKERINGEN ALMANAK 2014
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Reed business
Publicatiedatum: 31-07-2014
NUR: Fiscale economie
Afmetingen: 282 x 185 x 16
Gewicht: 621 gr
ISBN/ISBN13: 9789035251595
Intern nummer: 25030183

Extra informatie

Elsevier Sociale Verzekeringen almanak 2014

Recensie

De Sociale Verzekeringen Almanak 2014 van Elsevier is een gebruiksvriendelijke handleiding op het gebied van de (brede) sociale zekerheid. Het is een zeer betrouwbare bron om u als professional te informeren over alle ontwikkelingen in wetgeving, uitvoering en rechtspraak binnen het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel. De informatie wordt, gerangschikt naar wettelijke regeling, op heldere wijze belicht, zodat de doolhof van wet- en regelgeving op het terrein van de sociale zekerheid overzichtelijk wordt. Met voorbeelden van aanvraagformulieren, modellen en schema's en verwijzingen naar adressen voor nadere informatie. De Sociale Verzekeringen Almanak 2014 informeert de gebruiker o.a. over (publieke en private) inkomensvoorzieningen, premieheffing, loonadministratie, ouderdomspensioen, kinderbijslag en studiefinanciering. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving rond werkloosheid en arbeidsongeschiktheid, zorg, arbeidsomstandigheden, preventie en re-integratie, evenals arbeidsrechtelijke ontwikkelingen worden behandeld. Met in deze 2014 uitgave extra aandacht voor: * Alles over werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, inkomensvoorzieningen en verzekeringen * Ontwikkelingen rond pensioen en pensioengerechtigde leeftijd * Ontwikkelingen aan de onderkant van de arbeidsmarkt en de Wet Werken naar Vermogen * Ontwikkelingen in de Zvw en AWBZ * Actuele ontwikkelingen in wetgeving, uitvoering en rechtspraak

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.