Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

ELSEVIER BTW ALMANAK 2015

handleiding voor de aangifte omzetbelasting

ELSEVIER BTW ALMANAK 2015 - M.J Ziepzeerder; L.J. Lengkeek; N. van Duijn; J.A.M. van Blijswijk; M. Ameziane - ISBN: 9789035252189
Prijs: € 104,41 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (10-02-2015)
Genre: Fiscale economie
Boekenliefde.nl:
ELSEVIER BTW ALMANAK 2015 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een compleet en handig naslagwerk over de btw is voor iedere ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur absoluut noodzakelijk. Onvoldoende aandacht voor de btw kan de ondernemer veel geld kosten. De btw is zeker na de tariefsverhoging van 1 oktober 2012 dé inkomstenbron voor de overheid en intensief toezicht door de Belastingdienst met strenge boetes is dan ook onvermijdelijk. Met Elsevier BTW Almanak 2015 kunnen de ondernemer en zijn adviseur op ten minste gelijk niveau over de btw-heffing in zijn specifieke situatie praten met de belastinginspecteur. De Almanak is onmisbaar bij het nemen van bedrijfsbeslissingen en bij het opstellen van een correcte btw-aangifte. Alle relevante regelingen worden behandeld, tot en met verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, heffingsrente, bezwaar en beroep en invordering. Tarieven (ook van voorgaande jaren), vrijstellingen, laatste nieuws, belangrijke adressen in Nederland en de andere landen van de Europese Unie en een uitgebreid register completeren de BTW Almanak 2015.

UITGEBREID AANDACHT VOOR O.A.:
> Alle wijzigingen in 2014 voor 2015
> De nieuwste rechtspraak en beleidsregels van de belastingdienst

Details

Titel: ELSEVIER BTW ALMANAK 2015
auteur: M.J Ziepzeerder; L.J. Lengkeek; N. van Duijn; J.A.M. van Blijswijk; M. Ameziane
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 34
Uitgever: Reed business
Publicatiedatum: 10-02-2015
NUR: Fiscale economie
Afmetingen: 283 x 192 x 27
Gewicht: 1025 gr
ISBN/ISBN13: 9789035252189
Intern nummer: 27727833

Extra informatie

Elsevier BTW almanak 2015

Recensie

BTW ALMANAK 2015 De Elsevier BTW Almanak is een compleet, praktisch naslagwerk voor de ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur. Ook belastingambtenaren, rechters en studenten raadplegen de Almanak met regelmaat. Met het betalen en terugontvangen van btw zijn jaarlijks vele tientallen miljarden euro's gemoeid. Voor alle betrokkenen bij de heffing en inning van de btw is het zaak steeds op de hoogte te zijn van de actuele wet- en regelgeving en rechtspraak. Zeker nu het kabinet in 2015 de btw-wetgeving herziet. De Elsevier BTW Almanak is onmisbaar bij het nemen van langetermijnbedrijfsbeslissingen en bij het periodiek opstellen van een correcte btwaangifte. Elsevier BTW Almanak 2015 behandelt alle btw-regels en bijbehorende rechtspraak. Ook verwante onderwerpen als controle, administratieve boeten, belastingrente, bezwaar, beroep en invordering komen aan de orde.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.