Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zakelijk schrijven voor dummies

Zakelijk schrijven voor dummies - Eugene van Haaren - ISBN: 9789045351285
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (29-06-2017)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Schrijven is schrappen. Misschien wist je dat al. Maar zakelijk schrijven betekent nog méér schrappen. Echt? Ja echt! Omdat je een bepaald doel hebt en elke alinea, elke zin, ja, elke komma in dienst hoort te staan van dat doel. Met Zakelijk schrijven voor Dummies ontdek je het geheim van effectief schrijven. Wat veel mensen niet weten is dat je met een aantal eenvoudige regels en massa's slimme tips veel béter kunt schrijven! Bijna alle denkbare tekstvormen komen aan bod: van aanmaningen en notulen tot webteksten en schrijven voor sociale media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. En van speechteksten en persberichten tot scripts schrijven voor webinars en e-learnings.

Eugène van Haaren is webredacteur, mediatrainer en woordvinder. Hij helpt maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven woorden te vinden voor hun verhaal. Eugène schreef eerder PR voor Dummies.

Details

Titel: Zakelijk schrijven voor dummies
auteur: Eugene van Haaren
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 29-06-2017
NUR: Communicatiekunde
Gewicht: 588 gr
ISBN/ISBN13: 9789045351285
Intern nummer: 30538685

Extra informatie

Zakelijk schrijven voor Dummies

Recensie

Zakelijk schrijven voor dummies / Eugène van Haaren. - Amersfoort : BBNC uitgevers, 2017. XVIII, 333 pagina's: illustraties; 24 cm. Dit boek gaat over zakelijk schrijven, oftewel: teksten die je gebruikt als gereedschap. Het boek kent vijf delen, ieder met een eigen karakter. Deel één: Journalistiek schrijven. Deel twee: Schrijven voor internet. Deel drie: Zakelijke brieven, e-mails en fórmulieren. Deel vier: Zakelijke teksten voor sociale media. Deel vijf: Sprekende teksten voor video's en andere presentaties. Gevolgd door het deel van de tientallen, zoals standaard in elk 'voor dummies' -uitgave. In ieder deel staan veel tips, waarschuwingen en voorbeelden. Bevat een bijlage met 'best beroerde en best goede brieven' en een bijlage met noten. Geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met zakelijk schrijven en met communicatie in het algemeen. Zeer leesbaar, begrijpelijk en met veel praktische tips.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.