Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Verloren vertrouwen

lessen uit de Utrechtse asbestzaak

Verloren vertrouwen - Remco de Boer - ISBN: 9789085714019
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (06-12-2012)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
Verloren vertrouwen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Midden in de zomervakantie van 2012 worden plotseling driehonderd bewoners van de Utrechtse wijk Kanaleneiland geëvacueerd. Bij de renovatie van een flat van woningcorporatie Mitros is namelijk asbest vrijgekomen. Al snel blijkt dat het risico voor de bewoners verwaarloosbaar klein is geweest. Toch neemt het wantrouwen tegen de gemeente Utrecht en Mitros na de ontruiming met de dag toe. En niet alleen bij bewoners. In Verloren vertrouwen reconstrueert en analyseert ir. Remco de Boer hoe een doorsnee renovatieproject kon uitgroeien tot een van de meest geruchtmakende asbestzaken van de afgelopen decennia.

Ir. Remco de Boer is communicatiespecialist op het gebied van techniek en wetenschap. Naast zijn adviespraktijk is hij commentator bij technologietijdschrift De Ingenieur en columnist bij Cobouw, het dagblad voor de bouw. Eerder verscheen van zijn hand de bundel 'Over communicatie en ander ongemak'.

Details

Titel: Verloren vertrouwen
auteur: Remco de Boer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Veen Media
Publicatiedatum: 06-12-2012
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 210 x 134 x 11
Gewicht: 213 gr
ISBN/ISBN13: 9789085714019
Intern nummer: 24032211

Extra informatie

Verloren vertrouwen

Recensie

Midden in de zomervakantie van 2012 worden plotseling driehonderd bewoners van de Utrechtse wijk Kanaleneiland geëvacueerd. Bij de renovatie van een flat van woningcorporatie Mitros is namelijk asbest vrijgekomen. Al snel blijkt dat het risico voor de bewoners verwaarloosbaar klein is geweest. Toch neemt het wantrouwen tegen de gemeente Utrecht en Mitros na de ontruiming met de dag toe. En niet alleen bij bewoners. In Verloren vertrouwen reconstrueert en analyseert ir. Remco de Boer hoe een doorsnee renovatieproject kon uitgroeien tot een van de meest geruchtmakende asbestzaken van de afgelopen decennia. Ir. Remco de Boer is communicatiespecialist op het gebied van techniek en wetenschap. Naast zijn adviespraktijk is hij commentator bij technologietijdschrift De Ingenieur en columnist bij Cobouw, het dagblad voor de bouw. Eerder verscheen van zijn hand de bundel 'Over communicatie en ander ongemak'.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.