Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Sociale media in het hoger onderwijs

samen slim

Sociale media in het hoger onderwijs - Caroline Essink-Matzinger; Anne ten Ham - ISBN: 9789023250982
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (01-03-2017)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Facebook, Twitter, YouTube, een collegezaal vol gepiep, oplichtende schermpjes en gefocuste (of van de les afgeleide?) gebruikers. Zo ziet een volkomen normale lesomgeving eruit op het hedendaagse hbo.

Als docent kun je je er aan storen of zelfs het gebruik ervan verbieden. Maar waarom niet de gadgets en software die studenten toch al graag gebruiken inzetten voor een nuttig doel?

Een goed idee, maar hoe dan? Bereik ik als docent dan de leerdoelen die ik wil en moet bereiken? Blijft het niet te veel een middel op zich, zonder een duidelijk onderwijskundig doel? Met deze vragen worstelen veel hbo-docenten.

Dit boekje geeft antwoord op die vragen en is bedoeld voor docenten in het hoger onderwijs die nog meer willen aansluiten bij de belevingswereld van de moderne student. Een handige uitgave met veel praktische tips en uitwerkingen van lestoepassingen met sociale media.

Anne ten Ham en Caroline Essink-Matzinger zijn docent bij BedrijfskundeMER van Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch. In hun lessen maken ze regelmatig gebruik van sociale media.

Details

Titel: Sociale media in het hoger onderwijs
auteur: Caroline Essink-Matzinger; Anne ten Ham
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 108
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van
Publicatiedatum: 01-03-2017
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 200 x 135 x 9
Gewicht: 161 gr
ISBN/ISBN13: 9789023250982
Intern nummer: 24290105

Extra informatie

Sociale media in het hoger onderwijs

Recensie

Facebook, Twitter, YouTube, een collegezaal vol gepiep, oplichtende schermpjes en gefocuste (of van de les afgeleide?) gebruikers. Zo ziet een volkomen normale lesomgeving eruit op het hedendaagse hbo. Als docent kun je je er aan storen of zelfs het gebruik ervan verbieden. Maar waarom niet de gadgets en software die studenten toch al graag gebruiken inzetten voor een nuttig doel? Een goed idee, maar hoe dan? Bereik ik als docent dan de leerdoelen die ik wil en moet bereiken? Blijft het niet te veel een middel op zich, zonder een duidelijk onderwijskundig doel? Met deze vragen worstelen veel hbo-docenten. Dit boekje geeft antwoord op die vragen en is bedoeld voor docenten in het hoger onderwijs die nog meer willen aansluiten bij de belevingswereld van de moderne student. Een handige uitgave met veel praktische tips en uitwerkingen van lestoepassingen met sociale media. Anne ten Ham en Caroline Essink-Matzinger zijn docent bij BedrijfskundeMER van Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch. In hun lessen maken ze regelmatig gebruik van sociale media.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.