Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Op dezelfde golflengte

101 Tips om soepeler te communiceren

Op dezelfde golflengte - Pieternel Dijkstra - ISBN: 9789058714381
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (22-04-2011)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
Op dezelfde golflengte op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wist je dat er dagelijks zo¿n 16.000 woorden uit onze monden komen? Verbaal communiceren doen we allemaal en continu. En dat is niet vreemd, want mensen zijn van nature sociale dieren; we hebben elkaar nodig om ons prettig te voelen. Maar als we anderen dus kennelijk zo hard nodig hebben, waarom zijn er dan zoveel ergernissen en onbegrip en waarom ruziën we zoveel?
Een belangrijke oorzaak is dat we niet goed en duidelijk communiceren. We zeggen bijvoorbeeld ¿ja¿ terwijl we ¿nee¿ bedoelen of we reageren defensief, bot of we zijn verlegen. Om dat beter te doen is het nodig dat je je bewust wordt van je communicatiestijl.
¿Op dezelfde golflengte¿ laat je zien hoe je dat doet. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek onderscheidt dit boek acht communicatiestijlen, ieder met zijn eigen kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Met de wetenschappelijk onderbouwde test in dit boek ontdek je welke communicatiestijl het beste bij je past en krijg je adviezen om die te versterken. Bovendien helpt de theorie over communicatiestijlen je anderen beter te begrijpen.

Details

Titel: Op dezelfde golflengte
auteur: Pieternel Dijkstra
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 110
Uitgever: Uitgeverij Thema
Publicatiedatum: 22-04-2011
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 176 gr
ISBN/ISBN13: 9789058714381
Intern nummer: 17472623

Extra informatie

Op dezelfde golflengte

Recensie

Wist je dat er dagelijks zo’n 16.000 woorden uit onze monden komen? Verbaal communiceren doen we allemaal en continu. En dat is niet vreemd, want mensen zijn van nature sociale dieren; we hebben elkaar nodig om ons prettig te voelen. Maar als we anderen dus kennelijk zo hard nodig hebben, waarom zijn er dan zoveel ergernissen en onbegrip en waarom ruziën we zoveel? Een belangrijke oorzaak is dat we niet goed en duidelijk communiceren. We zeggen bijvoorbeeld ‘ja’ terwijl we ‘nee’ bedoelen of we reageren defensief, bot of we zijn verlegen. Om dat beter te doen is het nodig dat je je bewust wordt van je communicatiestijl. ‘Op dezelfde golflengte’ laat je zien hoe je dat doet. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek onderscheidt dit boek acht communicatiestijlen, ieder met zijn eigen kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Met de wetenschappelijk onderbouwde test in dit boek ontdek je welke communicatiestijl het beste bij je past en krijg je adviezen om die te versterken. Bovendien helpt de theorie over communicatiestijlen je anderen beter te begrijpen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.