Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een goed idee is er om te delen

en hoe je het helder presenteert

Een goed idee is er om te delen - Pauline le Rutte - ISBN: 9789059727458
Prijs: € 20,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (07-08-2018)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Om je idee onder de aandacht van het publiek te brengen, heb je een aantrekkelijke presentatie nodig. Eentje die uitstijgt boven de grijze massa.

Helder, eenvoudig en beeldend.

Steeds meer podia stellen hogere eisen aan hun sprekers. Ze moeten het publiek inspireren en krijgen daarvoor vaak maar een beperkte spreektijd. TED events zijn daar een voorbeeld van.

In dit boek legt Pauline le Rûtte in drie delen uit hoe je komt van kennis naar een helder verhaal. Hoe je dit versterkt met goed ontworpen beeld. En hoe je je publiek niet alleen informeert, maar ook entertaint.

Je kunt meteen aan de slag met de concrete opdrachten en voor elke presentatie is dit boek opnieuw te gebruiken als werkboek. Laat je bij je voorbereidingen inspireren door de verwijzingen naar de vele TEDtalks.

Dit boek is geschreven voor professionals die het anders durven te doen. En weten dat een goed idee er is om te delen.

Pauline le Rûtte (1966) geeft media- en presentatietrainingen, is auteur van blogartikelen op haar eigen website www.conduite.nl en verzorgt lezingen over presenteren.

Details

Titel: Een goed idee is er om te delen
auteur: Pauline le Rutte
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 136
Uitgever: Eburon Uitgeverij B.V.
Publicatiedatum: 07-08-2018
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 226 x 153 x 12
Gewicht: 228 gr
ISBN/ISBN13: 9789059727458
Intern nummer: 24283898

Extra informatie

Een goed idee is er om te delen

Recensie

Om je idee onder de aandacht van het publiek te brengen, heb je een aantrekkelijke presentatie nodig. Eentje die uitstijgt boven de grijze massa. Helder, eenvoudig en beeldend. Steeds meer podia stellen hogere eisen aan hun sprekers. Ze moeten het publiek inspireren en krijgen daarvoor vaak maar een beperkte spreektijd. TED events zijn daar een voorbeeld van. In dit boek legt Pauline le Rûtte in drie delen uit hoe je komt van kennis naar een helder verhaal. Hoe je dit versterkt met goed ontworpen beeld. En hoe je je publiek niet alleen informeert, maar ook entertaint. Je kunt meteen aan de slag met de concrete opdrachten en voor elke presentatie is dit boek opnieuw te gebruiken als werkboek. Laat je bij je voorbereidingen inspireren door de verwijzingen naar de vele TEDtalks. Dit boek is geschreven voor professionals die het anders durven te doen. En weten dat een goed idee er is om te delen. Pauline le Rûtte (1966) geeft media- en presentatietrainingen, is auteur van blogartikelen op haar eigen website www.conduite.nl en verzorgt lezingen over presenteren.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen