Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Cruciale dialogen

het dagdagelijks beleven van 'Creatieve Wisselwerking'

Cruciale dialogen - Johan Roels - ISBN: 9789044129410
Prijs: € 35,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (26-02-2013)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
Cruciale dialogen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over het boek
Hoe voer je een succesvolle cruciale dialoog? Hoe vermijd je dat een dialoog tot een monoloog, een debat, een discussie of een plat gesprek verwordt? Hoe verkrijg je van iedereen het nodige engagement om problemen op te lossen? Hoe hef je barrières op die verandering in de weg staan? Hoe zet je creativiteit in daadwerkelijke innovatie om?

Veel is inmiddels bekend over het management van de traditionele basiscomponenten van elk systeem, elke techniek en organisatie. Voor de belangrijkste factor in de kennismaatschappij van de 21ste eeuw, de mens, geldt dat in mindere mate.

De 'cruciale dialogen'-methodiek omvat vier fasen, acht basiscondities en zestien vaardigheden. Het betreft een 'top-down' - 'bottom-up' veranderingsproces, waarbij elk niveau het onderliggende opleidt en coacht en tijdens dit proces ook zelf van dit volgende niveau leert en daardoor blijvend verandert.

Het hoofddoel is het bevorderen van de effectiviteit, efficiëntie, creativiteit en het plezier van de belangrijkste systeemfactor, de mens. Dit wordt bereikt door waarderend te luisteren, nadien oplossingen te zoeken en die consequent uit te voeren.

Over de auteur(s)
Johan Roels is burgerlijk werktuigkundig ingenieur en burgerlijk ingenieur veiligheidstechnieken. Hij bekleedde in een eerste leven diverse functies binnen de groep Rhône-Poulenc. Zijn tweede leven beleefde hij onder de vlag van Loss Control Centre Belgium en in zijn derde leven gaf hij gestalte aan SynerChange International. Hij beleeft nu zijn vierde leven als 'Thought Engineer'.

Details

Titel: Cruciale dialogen
auteur: Johan Roels
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 316
Uitgever: Maklu, Uitgever
Publicatiedatum: 26-02-2013
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 250 x 172 x 19
Gewicht: 644 gr
ISBN/ISBN13: 9789044129410
Intern nummer: 23618649

Extra informatie

Cruciale dialogen

Recensie

Over het boek Hoe voer je een succesvolle cruciale dialoog? Hoe vermijd je dat een dialoog tot een monoloog, een debat, een discussie of een plat gesprek verwordt? Hoe verkrijg je van iedereen het nodige engagement om problemen op te lossen? Hoe hef je barrières op die verandering in de weg staan? Hoe zet je creativiteit in daadwerkelijke innovatie om? Veel is inmiddels bekend over het management van de traditionele basiscomponenten van elk systeem, elke techniek en organisatie. Voor de belangrijkste factor in de kennismaatschappij van de 21ste eeuw, de mens, geldt dat in mindere mate. De 'cruciale dialogen'-methodiek omvat vier fasen, acht basiscondities en zestien vaardigheden. Het betreft een 'top-down' - 'bottom-up' veranderingsproces, waarbij elk niveau het onderliggende opleidt en coacht en tijdens dit proces ook zelf van dit volgende niveau leert en daardoor blijvend verandert. Het hoofddoel is het bevorderen van de effectiviteit, efficiëntie, creativiteit en het plezier van de belangrijkste systeemfactor, de mens. Dit wordt bereikt door waarderend te luisteren, nadien oplossingen te zoeken en die consequent uit te voeren. Over de auteur(s) Johan Roels is burgerlijk werktuigkundig ingenieur en burgerlijk ingenieur veiligheidstechnieken. Hij bekleedde in een eerste leven diverse functies binnen de groep Rhône-Poulenc. Zijn tweede leven beleefde hij onder de vlag van Loss Control Centre Belgium en in zijn derde leven gaf hij gestalte aan SynerChange International. Hij beleeft nu zijn vierde leven als 'Thought Engineer'.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.