Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Commercieel en creatief schrijven

Commercieel en creatief schrijven - Ellis Buis - ISBN: 9789058714350
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (28-04-2011)
Genre: Communicatiekunde
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Veel commerciële schrijvers kunnen heel goed een nette brief of andere zakelijke tekst schrijven. Maar wanneer ze hun (interne) klanten moeten overtuigen en in actie laten komen, verstijven hun vingers op het toetsenbord! ‘Ik ben niet creatief genoeg’ is vaak het excuus …
Maar het schrijven van een e-zine, advertentie of persbericht hoeft niet moeilijker te zijn dan het bedenken van een andere zakelijke tekst. Een beetje creativiteit is al genoeg. En creatief zijn kun je leren, let maar eens op. Wat is het verschil tussen ‘Wij leveren onze tuinartikelen uit voorraad, inclusief montagevoorschrift’ en: ‘U kunt vandaag nog genieten van uw nieuwe tuintafel. Met het eenvoudige montagevoorschrift zet u hem zo in elkaar’. Voel je het verschil? Met korte en beeldende zinnen wek je je tekst tot leven.
Naast duidelijke voorbeelden als deze, maken een stappenplan voor het schrijfproces, formuleertips en veel praktische aanwijzingen Commercieel en creatief schrijven een echt hoe-doe-ik-hetboek.
Uiteraard ondersteund met theorie over bijvoorbeeld creatieve technieken. Kortom, het is het ideale creatieve schrijfboek, niet alleen voor tekstschrijvers, maar ook voor opdrachtgevers of redacteuren van wervende teksten!

Details

Titel: Commercieel en creatief schrijven
auteur: Ellis Buis
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 4
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Uitgeverij Thema
Publicatiedatum: 28-04-2011
NUR: Communicatiekunde
Afmetingen: 210 x 141 x 10
Gewicht: 198 gr
ISBN/ISBN13: 9789058714350
Intern nummer: 17472620

Extra informatie

Commercieel en creatief schrijven

Recensie

Veel commerciële schrijvers kunnen heel goed een nette brief of andere zakelijke tekst schrijven. Maar wanneer ze hun (interne) klanten moeten overtuigen en in actie laten komen, verstijven hun vingers op het toetsenbord! ‘Ik ben niet creatief genoeg’ is vaak het excuus … Maar het schrijven van een e-zine, advertentie of persbericht hoeft niet moeilijker te zijn dan het bedenken van een andere zakelijke tekst. Een beetje creativiteit is al genoeg. En creatief zijn kun je leren, let maar eens op. Wat is het verschil tussen ‘Wij leveren onze tuinartikelen uit voorraad, inclusief montagevoorschrift’ en: ‘U kunt vandaag nog genieten van uw nieuwe tuintafel. Met het eenvoudige montagevoorschrift zet u hem zo in elkaar’. Voel je het verschil? Met korte en beeldende zinnen wek je je tekst tot leven. Naast duidelijke voorbeelden als deze, maken een stappenplan voor het schrijfproces, formuleertips en veel praktische aanwijzingen Commercieel en creatief schrijven een echt hoe-doe-ik-hetboek. Uiteraard ondersteund met theorie over bijvoorbeeld creatieve technieken. Kortom, het is het ideale creatieve schrijfboek, niet alleen voor tekstschrijvers, maar ook voor opdrachtgevers of redacteuren van wervende teksten!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.