Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Architectuur in Nederland / Architecture in the Netherlands

jaarboek 2017 - 2018 / Yearbook 2017 - 2018

Architectuur in Nederland / Architecture in the Netherlands - Lara Schrijver; Robert-Jan de Kort; Kirsten Hannema - ISBN: 9789462084308
Prijs: € 39,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (09-05-2018)
Genre: Architectuur
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Architectuur in Nederland is al ruim 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is.

Elk jaar presenteert een driekoppige redactie in deze publicatie een selectie bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden. Dit jaar wordt er naast de publicatie voor het eerst ook een uitgebreid interactief publieksprogramma gelanceerd met bijzondere aandacht voor nieuwe woonvormen, de circulaire economie, de herontdekking van de periferie en de publieke rol van architectuur in tijden van privatisering.

De redactie van het Jaarboek bestaat uit Kirsten Hannema (freelance architectuurcriticus voor o.a. de Volkskrant, Elsevier Juist en ArchitectuurNL), Robert-Jan de Kort (architect en medeoprichter van het architectenbureau De Kort Van Schaik) en Lara Schrijver (hoogleraar architectuur aan de Universiteit van Antwerpen en in 2013/14 DAAD-gastdocent aan het Dessau Institute of Architecture).

Met een speciale bijdrage van Jacqueline Tellinga en Reinier de Graaf (resp. planoloog en gebiedsontwikkelaar bij de Gemeente Almere, en architect en stedenbouwkundige, partner van architectenbureau OMA) over de Nederlandse woningbouw.Het jaarboek bevat tevens een overzicht van de belangrijkste prijzen, prijsvragen, tentoonstellingen en publicaties van het afgelopen jaar.

Details

Titel: Architectuur in Nederland / Architecture in the Netherlands
auteur: Lara Schrijver; Robert-Jan de Kort; Kirsten Hannema
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Meertalig
Aantal pagina's: 175
Uitgever: Nai Uitgevers Pub
Plaats van publicatie: NL
Publicatiedatum: 09-05-2018
NUR: Architectuur
Afmetingen: 317 x 241 x 12
Gewicht: 1060 gr
ISBN/ISBN13: 9789462084308
Intern nummer: 40807393

Recensie

Architectuur in Nederland is al ruim 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Elk jaar presenteert een driekoppige redactie in deze publicatie een selectie bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden. Dit jaar wordt er naast de publicatie voor het eerst ook een uitgebreid interactief publieksprogramma gelanceerd met bijzondere aandacht voor nieuwe woonvormen, de circulaire economie, de herontdekking van de periferie en de publieke rol van architectuur in tijden van privatisering. De redactie van het Jaarboek bestaat uit Kirsten Hannema (freelance architectuurcriticus voor o.a. de Volkskrant, Elsevier Juist en ArchitectuurNL), Robert-Jan de Kort (architect en medeoprichter van het architectenbureau De Kort Van Schaik) en Lara Schrijver (hoogleraar architectuur aan de Universiteit van Antwerpen en in 2013/14 DAAD-gastdocent aan het Dessau Institute of Architecture). Met een speciale bijdrage van Jacqueline Tellinga en Reinier de Graaf (resp. planoloog en gebiedsontwikkelaar bij de Gemeente Almere, en architect en stedenbouwkundige, partner van architectenbureau OMA) over de Nederlandse woningbouw. Het jaarboek bevat tevens een overzicht van de belangrijkste prijzen, prijsvragen, tentoonstellingen en publicaties van het afgelopen jaar.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen