Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Whisky almanak

Whisky almanak - Becky Offringa; Hans Offringa - ISBN: 9789078668237
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-09-2014)
Genre: Almanakken
Boekenliefde.nl:
Whisky almanak op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De WHISKY ALMANAK
Dit standaardwerk bevat een algemene inleiding en proefnotities met afbeeldingen van meer dan 200 in Nederland goed verkrijgbare whisky's en whiskey's. Het is samengesteld in nauwe samenwerking met toonaangevende importeurs en producenten. De pagina's bieden tevens ruimte voor eigen proefnotities. Tot slot is een alfabetisch register van whiskyspeciaalzaken opgenomen.
THE WHISKY COUPLE
Hans Offringa is een tweetalig schrijver en fotograaf met een internationale staat van dienst. Hij publiceerde meer dan 50 boeken, waarvan ruim 20 over zijn geliefde drank whisky en ontving in de loop der jaren diverse eretitels zoals Beschermheer WFNN, Honorary Scotsman, Tennessee Squire en Kentucky Colonel.
Becky Offringa is van origine zeebioloog met een passie voor whisky, schilderen en fotografie. Ze vormt sinds 2006 met haar echtgenoot The Whisky Couple. Hun foto's worden wereldwijd door diverse uitgevers afgenomen. Becky verzorgt tevens de layout en redactie van Hans' boeken en artikelen, alsook de marketing en social media.

Details

Titel: Whisky almanak
auteur: Becky Offringa; Hans Offringa
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 300
Uitgever: ABC Uitgeverij
Publicatiedatum: 05-09-2014
NUR: Almanakken
Afmetingen: 177 x 131 x 26
Gewicht: 385 gr
ISBN/ISBN13: 9789078668237
Intern nummer: 23822353

Extra informatie

Whisky Almanak 2014-2015

Recensie

De WHISKY ALMANAK Dit standaardwerk bevat een algemene inleiding en proefnotities met afbeeldingen van meer dan 200 in Nederland goed verkrijgbare whisky's en whiskey's. Het is samengesteld in nauwe samenwerking met toonaangevende importeurs en producenten. De pagina's bieden tevens ruimte voor eigen proefnotities. Tot slot is een alfabetisch register van whiskyspeciaalzaken opgenomen. THE WHISKY COUPLE Hans Offringa is een tweetalig schrijver en fotograaf met een internationale staat van dienst. Hij publiceerde meer dan 50 boeken, waarvan ruim 20 over zijn geliefde drank whisky en ontving in de loop der jaren diverse eretitels zoals Beschermheer WFNN, Honorary Scotsman, Tennessee Squire en Kentucky Colonel. Becky Offringa is van origine zeebioloog met een passie voor whisky, schilderen en fotografie. Ze vormt sinds 2006 met haar echtgenoot The Whisky Couple. Hun foto's worden wereldwijd door diverse uitgevers afgenomen. Becky verzorgt tevens de layout en redactie van Hans' boeken en artikelen, alsook de marketing en social media.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.