Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Desire, Sergio Herman

reflecties van een topchef

Desire, Sergio Herman - Mara Grimm; Annelies Hess-Bosch - ISBN: 9789490028626
Prijs: € 24,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (05-09-2014)
Genre: Albums en dagboeken
Boekenliefde.nl:
Desire, Sergio Herman op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat.

Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk.

Waarom stopte Sergio Herman met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis? Is zijn wereldwijde succes alle offers waard geweest? En waarom serveerde hij duif als zijn finale hoofdgerecht? De Nederlandse journalist Mara Grimm volgde Sergio Herman een jaar lang op de voet en interviewde hem dag en nacht om antwoord te krijgen op deze en talloze andere vragen. Dat leverde unieke gesprekken op over Sergio's dromen, zijn leerschool en de valkuilen van het koksvak. Sergio vertelt vol emotie over zijn depressie, over het stoned zijn van vermoeidheid, over dansen achter het fornuis, over de verslaving van het creëren en de illusie van perfectie.

In deze heruitgave vindt u ook 7 recepten van Sergio Herman en sfeerbeelden van 'the last dinner'.

Over Mara Grimm
Mara Grimm (1979) is freelance culinair journalist. Ze maakt boeken met en voor restaurants en schrijft voor verschillende Nederlandse tijdschriften. Haar samenwerking met Minestrone en Sergio Herman begon in 2012 met de publicatie van het Pure C kookboek.
Mara Grimm: 'Sergio Herman is misschien wel de meest invloedrijke kok die de Benelux ooit heeft gekend. Ik heb het grote geluk gehad dat ik hem de afgelopen 10 jaar regelmatig heb mogen interviewen. DESIRE is wat mij betreft de kroon op die serie interviews.'

Details

Titel: Desire, Sergio Herman
auteur: Mara Grimm; Annelies Hess-Bosch
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Minestrone Culinaire Uitgeverij
Publicatiedatum: 05-09-2014
NUR: Albums en dagboeken
Afmetingen: 211 x 135 x 17
Gewicht: 303 gr
ISBN/ISBN13: 9789490028626
Intern nummer: 27098711

Extra informatie

Sergio Herman. Desire. Reflecties van een topchef

Recensie

DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat. Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk. Waarom stopte Sergio Herman met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis? Is zijn wereldwijde succes alle offers waard geweest? En waarom serveerde hij duif als zijn finale hoofdgerecht? De Nederlandse journalist Mara Grimm volgde Sergio Herman een jaar lang op de voet en interviewde hem dag en nacht om antwoord te krijgen op deze en talloze andere vragen. Dat leverde unieke gesprekken op over Sergio's dromen, zijn leerschool en de valkuilen van het koksvak. Sergio vertelt vol emotie over zijn depressie, over het stoned zijn van vermoeidheid, over dansen achter het fornuis, over de verslaving van het creëren en de illusie van perfectie. In deze heruitgave vindt u ook 7 recepten van Sergio Herman en sfeerbeelden van 'the last dinner'. Over Mara Grimm Mara Grimm (1979) is freelance culinair journalist. Ze maakt boeken met en voor restaurants en schrijft voor verschillende Nederlandse tijdschriften. Haar samenwerking met Minestrone en Sergio Herman begon in 2012 met de publicatie van het Pure C kookboek. Mara Grimm: 'Sergio Herman is misschien wel de meest invloedrijke kok die de Benelux ooit heeft gekend. Ik heb het grote geluk gehad dat ik hem de afgelopen 10 jaar regelmatig heb mogen interviewen. DESIRE is wat mij betreft de kroon op die serie interviews.'

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.