Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Blu-Ray

Dating collection

Dating collection - ISBN: 8712609593914
Prijs: € 24,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Blu-ray (06-11-2008)
Genre: Blu-Ray / Verzamel
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

-Hitch: Alex Hitchens (Will Smith), kortweg Hitch, werkt als 'dating doctor' met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar weet te koppelen en heeft al vele mannen geholpen om de vrouw van hun dromen voor zich te winnen. Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert, die een oogje heeft op de adembenemende Allegra Cole. Allegra wordt echter overal gevolgd door de mooie en slimme roddeljournaliste Sara (Eva Mendes), die maar wat graag via Allegra en Albert achter de identiteit van de ‘dating doctor’ van New York wil komen. Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet ontmaskerd worden.

-50 First Dates: Henry Roth (Adam Sandler) werkt in een groot aquarium op Hawaii. Hij is de grootste versierder van het eiland en is blij dat de vrouwen die hij ontmoet altijd maar kort op het eiland verblijven. Maar dan ontmoet hij Lucy (Drew Barrymore) en wordt tot over zijn oren verliefd op haar. Als hij haar de volgende dag weer ziet, heeft zij helaas geen enkel idee meer wie hij is! Lucy lijdt aan een zeldzame hersenstoornis waardoor haar korte termijngeheugen iedere avond wordt gewist. Met de hulp van zijn vriend Ula (Rob Schneider) gaat Henry slimme en originele manieren verzinnen om te zorgen dat Lucy elke dag opnieuw verliefd op hem wordt...

-Catch And Release: Gray (Jennifer Garner) gaat na de dood van haar verloofde bij haar vrienden wonen. Sam (Kevin Smith) en Dennis (Sam Jaeger) doen er alles aan om Gray op te vrolijken, terwijl Fritz (Timothy Olyphant), de beste vriend van haar verloofde, zich juist opvallend afzijdig houdt.
Fritz’ karakter staat lijnrecht tegenover dat van Gray’s verloofde: Fritz is onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en versiert vrouwen bij de vleet. Maar wanneer er donkere geheimen van haar verloofde geopenbaard worden, blijkt Gray’s verloofde toch niet zo perfect als hij zich voordeed. Tegelijkertijd ontpopt Fritz zich als een hele lieve zorgzame man. Het leven van Gray staat op zijn kop, maar haar liefdesleven nog veel meer!

Details

Titel: Dating collection
Acteurs: Eva Mendes; Kevin James; Jennifer Garner; Adam Sandler; Kevin Smith; Timothy Olyphant; Drew Barrymore; Rob Schneider; Will Smith
Regisseur: Peter Segal; Andy Tennant; Susannah Grant
Mediatype: Blu-ray
Beeldformaat: High Definition 2.40:1
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1, PCM 5.1
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands
Taal: Engels, Frans
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Verenigde Staten
Publicatiedatum: 2008-11-06
NUR: Blu-Ray / Verzamel
ISBN/ISBN13: 8712609593914
Intern nummer: 11674641

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.