Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Blu-Ray

Penoza - Seizoen 1-4

Penoza - Seizoen 1-4 - ISBN: 8717344757874
Prijs: € 27,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Blu-ray (01-11-2016)
Genre: Blu-Ray / TV
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De hitserie Penoza volgt de belevenissen van Carmen van Walraven, een vrouw die tegen wil en dank aan het hoofd komt te staan van een waar misdaadimperium. Carmen kende de criminele wereld al door en door, via haar man Frans, vader André en broer Irwan. Maar het liefst had ze al dat geweld en gevaar achter zich gelaten om op zoek te gaan naar een beter leven voor haar kinderen. Aan die droom kwam voorgoed een einde toen Frans werd geliquideerd en Irwan achter de tralies belandde. Op dat moment zag Carmen zich gedwongen in een rol die ze nooit had willen spelen: die van keiharde ‘Penoza’.

Karakteristiek voor Penoza is het sublieme acteerwerk van Monic Hendrickx, die Carmen van Walraven uiterst indringend en geloofwaardig neerzet. Voeg daarbij nog de topprestaties van de verdere cast en de ijzersterke plots en dialogen, en het is geen wonder dat Penoza de meest succesvolle Nederlandse misdaadserie van de afgelopen jaren is. Deze verzamelbox brengt de seizoenen I tot en met IV voor het eerst bij elkaar.

Details

Titel: Penoza - Seizoen 1-4
Acteurs: Fedja van Huêt; Raymond Thiry; Marcel Hensema; Thomas Acda; Tom Jansen; Olga Zuiderhoek; Sigrid ten Napel; Stijn Taverne; Monique Hendrickx; Johnny de Mol; Loek Peters; Niels Gomperts
Regisseur: Diederik Van Rooijen
Mediatype: Blu-ray
Beeldformaat: 1080p High Definition, High Definition 16:9
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Taal: Nederlands
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Nederland
Publicatiedatum: 2016-11-01
NUR: Blu-Ray / TV
ISBN/ISBN13: 8717344757874
Intern nummer: 37377311

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.